Witam serdecznie wszystkich :)
Wiem ze temat by³ wa³kowany na forum ale dawno temu wiec postanowi³em napisaæ nowy post.
Zastanawiam siê nad zakupem E65/E66 chcia³bym przeznaczyæ na samochód ok. 45 tys oczywi¶cie po 03/2003r poniewa¿ by³a modernizacja elektryki ale nie wiem dok³adnie czego i silnik benzynowy i tu pojawia siê znak ?? Bardzo du¿o czyta³em na forach i nikt nie potrafi siê wypowiedzieæ w 100% o tym modelu.
Proszê o dok³adne informacje jaki silnik polecacie ja zastanawia³em siê nad 745i lub co¶ po lifcie tylko nie wiem co??
Co do spalania 745i to nie pytam bo liczê siê ze po mie¶cie bêdzie paliæ 18l a kuchenka gazowa nie interesuje mnie :)
Co do 745i jakie problemy z silnikiem mog± wyst±piæ lub z nadwoziem z tego co wiem i wyczyta³em. Chyba ze s± inne jakie¶ problemy to proszê o informacje?
Rurka wody
Uszczelniacze - jaki koszt z robocizna bez zdejmowania g³owicy??
Valvetronic E65 lub vanos - To mnie bardzo zastanawia poniewa¿ s± du¿e koszty naprawy?
Maglownica - ??
Skrzynia automatyczna - ??
Proszê o informacje co do 745i lub jakie¶ inny model po lifcie ale wtedy chyba 740i lub 750i mo¿e kto¶ jest z Warszawy kto mia³by chwile i pokaz±³ mi swoja E65 w bezynce i powiedzia³ co¶ na temat tego modelu?
Dziêkujê za wszystkie odpowiedzi mam nadziej ze pomog± mi przy zakupie :) Bêdê bardzo wdziêczny jak Administrator nie usunie mojego postu.

Odpowiedz z cytatem