Kolego jak mogę doradzić w miejscowości Pogwizdów jest pewna profesjonalna firma od szlifów głowy do n62 komplet usługi to jest 2x800 zł (gniazda ,prowadnice itd...)uszczelki reinz 520zł plus drobne uszczelki to tak z grubsza.
Kolego jak mogę doradzić w miejscowości Pogwizdów jest pewna profesjonalna firma od szlifów głowy do n62 komplet usługi to jest 2x800 zł (gniazda ,prowadnice itd...)uszczelki reinz 520zł plus drobne uszczelki to tak z grubsza.
Dobrze wiedziec. Ciekawe czy wysylka wchodzi w gre bo mam 450km do nich.. A czy komplet ich uslugi to również uszczelniacze zaworowe? Uszczelki Reinz rozumiem pod glowice? 520zł za szt czy komplet na dwie? Probuje wyliczyc calkowita sume remontu glowic i wszystkich czesci potrzebnych do zlozenia tj wlasnie uszczelki..
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
Kruger, a co slyszales o Papala Szlif, ponoc w bielsku najlepszy
bo moj warsztat tam oddaje glowice
w tej cenie wymienia ci tez uszczelniacze zaworowe?
kupiles oryginaly czy jakies zamienniki uszczelniaczy?
Papla nie ma dobrych opini ma dobry park maszynowy ale fachowcy nie ogarniają tematu jak to ujął znajomy mechanik podejściem do pracy i klienta zatrzymał się w latach 80 . Owszem był najtańszy ale przy tego typu imprezach nie oto chodzi by zaoszczędzić 300/400zł .Polecane są też zakłady z Mysłowic i Sosnowca Cena obejmuje także uszczelniacze polecał mi reitza a o oem jak to powiedział czysta fantazja klienta że produkt będzie dużo lepszy ja jeszcze nie podjąłem decyzji co założę
Papala akurat nigdy nie mial opini najtanszego z tego co czytalem, raczej najdrozszego w bielsku :)
sam jeszcze nie wiem, zapytam chlopakow z warsztatu co sadza o tym z pogwizdowa
Ostatnio edytowane przez kruger32 ; 14-05-2016 o 20:19
I jak w temacie?
Chce się zabrać za regeneracje głowic
Potrzebuje blokady rozrządu, jesli ma ktoś wypożyczyć za rozsądną cenę lub sprzedać proszę o info
Jeśli macie jakieś linki jak się je zakłada i jak ściagnąć głowice, mile widziane
Ostatnio edytowane przez twin7 ; 24-06-2016 o 11:11