Sprzedający twierdzi ,że to egzemplarz perfekcyjny dla wymagającego klienta. Hahahaa Jak to jest perfekcyjny egzemplarz to ja jestem " żółta łódź podwodna ".
http://allegro.pl/show_item.php?item...009#84cad3999e
Sprzedający twierdzi ,że to egzemplarz perfekcyjny dla wymagającego klienta. Hahahaa Jak to jest perfekcyjny egzemplarz to ja jestem " żółta łódź podwodna ".
http://allegro.pl/show_item.php?item...009#84cad3999e
napisz cos wiecej bo wisi troche czasu te ogloszenie.;)
Pewnie jeszcze powisi :) W aucie totalny syf i pewnie jeszcze do opłat :) Oglądając te fotki i czytając opis można wywnioskować ,że oglądanie tego "perfekcyjnego" wozu to strata czasu a zwłaszcza kasy jaką sobie życzy sprzedający :)
Miro a co masz konkretnie na myśli? Na moje oko skóry do czyszczenia. Gdzieniegdzie obtarcia. "Czerwony samochodzik" na wyświetlaczu. Trochę syfu w bagażniku.
Nie chodzi o dwa czy cztery tysiące więcej. Niech jest jeszcze droższa ale jak będzie perfekcyjna tak jak napisał a nie syf ,kiła i mogiła.
Mnie tacy handlarze do białej gorączki doprowadzają.
Jeżeli wnętrze jest tak zniszczone i zaniedbane ,to nawet nie chce wiedzieć jaki jest stan techniczny auta.
Wiesz, auto ma najechane swoje, ma prawo tak wyglądać - daj mi go na pare dni to i z zewnątrz i wewnątrz będzie super. Technicznie może być fajny. Niedawno kupilem na handel opla - w środku patologia po robotnikach a technicznie perfekcja.
A czy tak ciężko zapamiętać, że pisze się tys. a nie tyś?!![]()
Zostań dawcą szpiku kostnego... dkms.pl
Może po prostu nie wie jak się pisze i ma z tym problemy ,tak samo jak z oceną stanu samochodu :):):)
@ALDIK ja wiem ,ze ma najechane ,chociaż widziałem z dużo większymi przebiegami w dużo lepszym stanie. Niech w takim razie napisze ,że ma syfa do sprzedania za 25tys bo trzeba w niego minimum 10tys zainwestować aby był "perfekcyjny".
Chociaż i w to wątpię.
Ostatnio edytowane przez miro ; 25-04-2016 o 13:44
Ja też nie cierpie takich ogłoszeń.Fotele zniszczone,drweno na konsoli połamane,rezerwa paliwa i nie potrafią nawet auta normalnie umyć.Szkoda na myjnie,ale auto doinwestowane........
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si