Gdzie mogê kupiæ te ¶ruby od regulacji zbie¿no¶ci na tylnym wahaczu dolnym i górnym. Moje s± zapieczone i nie idzie ich ruszyæ, chodzi o e38
Gdzie mogê kupiæ te ¶ruby od regulacji zbie¿no¶ci na tylnym wahaczu dolnym i górnym. Moje s± zapieczone i nie idzie ich ruszyæ, chodzi o e38
Je¿eli mówisz o 5 i 15 http://www.realoem.com/bmw/enUS/show...diagId=33_0444 to serwis siê k³ania
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - ¦lesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na naj³adniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
Dok³adnie o te dwie ¶ruby mi chodzi. Tylko czemu cena podana jest w dolcach?? W pl nie s± dostêpne ?
Omg cena jak za ¶rubki naprawdê zacna :D a za wahacze to ju¿ w ogóle kosmos, jutro zamawiam oczywi¶cie same ¶ruby, dziêki za pomoc ch³opaki
Te¿ zamawia³em te ¶ruby w ASO cena ko³o 70 z³ za kpl. A je¿eli chodzi o wahacze to faktycznie kosmos, co¶ wiem na ten temat bo wymienia³em przód i ty³.
Zamów sobie od razu podk³adki, stare raczej nie bêd± pasowaæ. Niedawno wymienia³em z ty³u przy wahaczu prostym. ¦ruby stare maj± jedno naciêcie a nowe ju¿ podwójne, wiêc stara podk³adka regulacyjna zbie¿no¶æ nie podejdzie.
Wiem wiem :) juz wszystko zamówione, czekam teraz tylko na woln± chwilê aby to zamontowaæ, najgorsze jest to ze niby wahacze mam ok ale musia³em kupiæ nowe bo ¶ruby w tulejach siê zapiek³y ¿e trzeba by³o ci±æ