czy da sie przerobic tylna klape na po FL bo przednie swiatla to widze sam ze sie nie da a nie stac mnie przy tej akcyzie na 2005 rok wiec bede szukac 2003/04 do 14 tys euro
akcyza teraz nie sprzyja ponad to :( no coz ale 7 musi byc
czy da sie przerobic tylna klape na po FL bo przednie swiatla to widze sam ze sie nie da a nie stac mnie przy tej akcyzie na 2005 rok wiec bede szukac 2003/04 do 14 tys euro
akcyza teraz nie sprzyja ponad to :( no coz ale 7 musi byc
Na alledrogo.pl są takie zestawy. A przerobienie klapy równa się z jej wymianą ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
tak - da sie zrobic w E65/66 lift z tylu.
moze ja tez zrobie???ciekawy jaki koszt?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
dzieki EVAN szkoda ze przodu sie nie da ale w sumie laik nie odrozni czy FL czy nie wazne ze tylek da sie poprawic z przodu nie jest taka zla ;)
Ten gośc z tej aukcji ma cały lift-przód i tył za 12TzłZamieszczone przez Helberstam
Coś koło 180 części ;D
To szalu nie ma. Jak dobrze kojarze to w ASO na nowkach lift wychodzi okolo 14tys PLN. Czesci stare do bagaznika oczywiscie :PZamieszczone przez EVAN
za te cene wole sobie fikolki nowe kupic Comforty II ;D
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
I slusznie!Zamieszczone przez Bezi
Poza tym pozniej ktos bedzie wybrzydzal, ze auto np. 2004 a lift zrobiony :/ Dzwonek? Powiem szczerze, ze na takie auta troche klienci narzekaja, a nowe fikoly to jest to!