Gdzie mogę kupić te śruby od regulacji zbieżności na tylnym wahaczu dolnym i górnym. Moje są zapieczone i nie idzie ich ruszyć, chodzi o e38
Gdzie mogę kupić te śruby od regulacji zbieżności na tylnym wahaczu dolnym i górnym. Moje są zapieczone i nie idzie ich ruszyć, chodzi o e38
Jeżeli mówisz o 5 i 15 http://www.realoem.com/bmw/enUS/show...diagId=33_0444 to serwis się kłania
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - Ślesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na najładniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
Dokładnie o te dwie śruby mi chodzi. Tylko czemu cena podana jest w dolcach?? W pl nie są dostępne ?
Omg cena jak za śrubki naprawdę zacna :D a za wahacze to już w ogóle kosmos, jutro zamawiam oczywiście same śruby, dzięki za pomoc chłopaki
Też zamawiałem te śruby w ASO cena koło 70 zł za kpl. A jeżeli chodzi o wahacze to faktycznie kosmos, coś wiem na ten temat bo wymieniałem przód i tył.
Zamów sobie od razu podkładki, stare raczej nie będą pasować. Niedawno wymieniałem z tyłu przy wahaczu prostym. Śruby stare mają jedno nacięcie a nowe już podwójne, więc stara podkładka regulacyjna zbieżność nie podejdzie.
Wiem wiem :) juz wszystko zamówione, czekam teraz tylko na wolną chwilę aby to zamontować, najgorsze jest to ze niby wahacze mam ok ale musiałem kupić nowe bo śruby w tulejach się zapiekły że trzeba było ciąć