Poka¿ wyniki od 1 do 6 z 6

W±tek: Sterowanie drzwi kierowcy

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2015
    BMW
    E65 740d
    Sk±d
    Kwidzyn

Sterowanie drzwi kierowcy

Witam. Problem polega na braku sterowania z konsoli w drzwiach kierowcy. Ogolnie wczoraj wszystko dzialalo ok. Dzisiaj w polidnie wsiadam do auta i nie moge rozlozyc lustetek. Calkowity brak reakcji na jakikolwoek guzik, nie dziala rowniez sterowanie zadna szyba. Z pozostalych drzwi szyby dzialaja. Z pilota rowniez szyby dzialaja. Glosniki w tych drzwiach graja ok. Zamek rowniez dziala. Mi ktos moze podobny problem? Jest gdzies jakis bezpiecznik od tej malej konsoletki? Wieczorem postaram sie do niej dobrac i zmierze czy jest prad, bo wyglada jakby tu byl problem. Gdzies jakis modul moze jest? Bylbym wdzieczny za jakies naprowadzenie, niechcial bym bez sensu auta rozbierac.

Wys³ane z mojego Nexus 6 przy u¿yciu Tapatalka

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2015
    BMW
    E65 740d
    Sk±d
    Kwidzyn
    Nieaktualne, prpblem rozwiazany. Mam tylko pytanie. Do czego jest ta zaroweczka zamknieta w metalowej puszce? W srodku drzwi obok modulu.

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Pod¶wietlenie klamki zewnêtrznej.

Mo¿e napisz co by³o, mo¿e siê to przydaæ w przysz³o¶ci innym
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2015
    BMW
    E65 740d
    Sk±d
    Kwidzyn
    Co bylo hmm, mysle ze cos nie laczylo. Rozebralem wszystkie wtyczki, razem z ta kostka ktora z drzwi wchodzi w slupek. Wszystko spryskalem kontakt gold i zlozylem.

Czyli jesli ta zarowke wymoenie na diode led jakas jasna to klamka bedzie inaczej oswietlana? To leci swiatlowodem?

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar HTN
    Do³±czy³
    Oct 2012
    BMW
    ex-730Ld e66 / obecnie S350CDI L
    Sk±d
    okolice Frankfurtu / Wroc³aw / Kotlina K³odzka
    Ja mam to samo z tylnymi drzwiami - regularnie trzeba psikaæ wtyczkê w s³upku B, bo mi tylna szyba nie dzia³a. W DIS/ISTA jak przyciskam przycisk, to widzê, ¿e dzia³a, ale szyba ani drgnie. Spsikam, zmontujê, zostawiê na noc i rano szyba ju¿ dzia³a.

Vip Vip
    Do³±czy³
    Dec 2009
    BMW
    Nie mam
    Sk±d
    Racibórz(¦l±sk)
    Czyli jesli ta zarowke wymoenie na diode led jakas jasna to klamka bedzie inaczej oswietlana? To leci swiatlowodem?
    Tak. Tam jest u¿yta ¿arówka H10W, taka sama jak do ringów
    Celem wykszta³cenia nie jest nape³nienie umys³u cz³owieka faktami; zadaniem jest nauczyæ go, jak ma u¿ywaæ umys³u do.. my¶lenia. A czêsto zdarza siê, ¿e cz³owiek lepiej umie my¶leæ, nie bêd±c krêpowany wiedz± przesz³o¶ci.
    Henry Ford

Nie pomagam przez tel, chcesz co¶, jest pw, mail, gg, w ostateczno¶ci sms

Podobne w±tki

1. [elektryka] Nie dzia³a elektryczne sterowanie szyb± - tylko tylne prawe drzwi
    Przez HTN w dziale Seria e65 / e66 / e67
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 14-10-2023, 11:44
  2. Zablokowane drzwi kierowcy
    Przez Patryk_ w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 29-11-2015, 08:49
  3. [ elektryka] Nie dzia³a sterowanie fotelem kierowcy
    Przez Marcin-e32 w dziale Seria e32
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22-02-2010, 14:19

Uprawnienia umieszczania postów