skad ja to znam.. lekko pod górke, z 5 osób pcha i ledwo zapcha na zatoczkę, a po 20s w zatoczce jedzie pieknie..Zamieszczone przez Vaax
ach te bmki :)
skad ja to znam.. lekko pod górke, z 5 osób pcha i ledwo zapcha na zatoczkę, a po 20s w zatoczce jedzie pieknie..Zamieszczone przez Vaax
ach te bmki :)
hmmm.... pomału zaczyna sie bardziej sypać dziś na postoju patrzyłem w zegary i nagle auto zeszło z obrotów i zapaliła sie kontrolka EML , ABS i ASR przegazowałem i znikła... ale stało się tak gdy przełączyłem z gazu na benzynę i wiadomo chwilke nierówno pracuje zanim wypali gaz i właśnie wtedy sie te kontrolki zapaliły... I jak pisałem wyżej po przygazowaniu zgasły...
Myślę sobie no to Qrwa pieknie tylko nie ten jeba..y EML no i mam zonka z Elemelkiem....
Poczekam aż mi sie na stałe zapali albo będzie się powtarzać nagminnie.
Ja pier...le @!@!@#%!@%^@!^ ^#$^%&!#$ @#%$^^!!!@%$^ !#$^^!^ wiedziałem #$$%$^&@$%^#$^%^$%&^&@ mać.
Ekstremalnie trzeba będzie coś popsuć i przerobić to na linkę... Ktoś to zamieniał na lineczkę???
Dobra edytuje dalej... sytuacja opanowana takie mam wrażenie... EML mi odpuścił póki co! po za jednym.... auto przejechało ostygło i nie mogłem go odpalić za którymś razem zaświecił się komunikat : Oildruck sensor. aku był już słaby więc w akcje poszły przewody w ruch i odziwo odpalił odrazu.... i znów jest ok.... Zaznaczam EML pracuje obecnie jak należy... Oildruck sensor Co ma czujnik cisnienia oleju do tego???
Co jeszcze zauważyłem ja jest na ciepłym silniku tak jak teraz 2-3 sekundy rozrusznik kręci i dopiero odpala... Nigdy nie zwracałem na to uwagi więc nie wiem jak było wcześniej...
Ok... Więc podsumowując: Samochód z trudem lub nie odpala na zimnym silniku oraz na ciepłym trzeba trochę kręcić za nim odpali....
Pompa paliwa? czujnik położenia wału? zawory? cewka? przepływka?