Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Dziwna sytuacja...

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez Vaax
    pierwszy raz byl troche inny, po prostu nagle obroty spadly gdy stalem na swiatlach na gazie (a zawsze chodzi na wolnych ladnie, zadnych problemow) i juz nie chcial odpalic ani na gazie ani na benzynie. Nameczylem sie jak glupi zeby zepchnac na chodnik a gdy juz mi sie udalo to sprobowalem jeszcze raz.. i odpalil na dotyk;)
    skad ja to znam.. lekko pod górke, z 5 osób pcha i ledwo zapcha na zatoczkę, a po 20s w zatoczce jedzie pieknie..

ach te bmki :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    szukam znów....
    hmmm.... pomału zaczyna sie bardziej sypać dziś na postoju patrzyłem w zegary i nagle auto zeszło z obrotów i zapaliła sie kontrolka EML , ABS i ASR przegazowałem i znikła... ale stało się tak gdy przełączyłem z gazu na benzynę i wiadomo chwilke nierówno pracuje zanim wypali gaz i właśnie wtedy sie te kontrolki zapaliły... I jak pisałem wyżej po przygazowaniu zgasły...

Myślę sobie no to Qrwa pieknie tylko nie ten jeba..y EML no i mam zonka z Elemelkiem....
    Poczekam aż mi sie na stałe zapali albo będzie się powtarzać nagminnie.
    Ja pier...le @!@!@#%!@%^@!^ ^#$^%&!#$ @#%$^^!!!@%$^ !#$^^!^ wiedziałem #$$%$^&@$%^#$^%^$%&^&@ mać.

Ekstremalnie trzeba będzie coś popsuć i przerobić to na linkę... Ktoś to zamieniał na lineczkę???

Dobra edytuje dalej... sytuacja opanowana takie mam wrażenie... EML mi odpuścił póki co! po za jednym.... auto przejechało ostygło i nie mogłem go odpalić za którymś razem zaświecił się komunikat : Oildruck sensor. aku był już słaby więc w akcje poszły przewody w ruch i odziwo odpalił odrazu.... i znów jest ok.... Zaznaczam EML pracuje obecnie jak należy... Oildruck sensor Co ma czujnik cisnienia oleju do tego???
    Co jeszcze zauważyłem ja jest na ciepłym silniku tak jak teraz 2-3 sekundy rozrusznik kręci i dopiero odpala... Nigdy nie zwracałem na to uwagi więc nie wiem jak było wcześniej...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    szukam znów....
    Ok... Więc podsumowując: Samochód z trudem lub nie odpala na zimnym silniku oraz na ciepłym trzeba trochę kręcić za nim odpali....

Pompa paliwa? czujnik położenia wału? zawory? cewka? przepływka?

Uprawnienia umieszczania postów