greg38 wysylalem pw do ciebie z 3 razy teraz jeszcze maila puscilem mam nadzieje ze odczytasz bo zauwazylem ze w innym poscie piszesz ze nie dotarl numer jakby ktos z ustawionych ludzi z gregiem to przeczytal to powiedzcie ze bede tam o tej 14 na zjezdzie na chorzow batory. Wiec auto chodzi normalnie mi juz zrobilem sobie to totalna bzdura to byla ale jednak otoz uszcelka z pod pokrywy zaworow puscila zaczelo walic olejem na swiece w prawym rzedzie a ze silnik jest ustawiony pod katem to olej ladnie sciekal na dwie ostatnie swieczki zalaolo je i zaczely sie przebicia az uwalilo jedna swiece totalnie a druga raz chodzila raz nie. po wymianie swiec autko ruszylo jak z procy ale czeka mnie jeszcze wymiana uszczelki, do tego teraz zauwazylem jak sie zimniej zrobilo ze juz nie spada na ekonomicznej jezdzie mi temp na niebieski pole tylko ciagle tam jest wiec czeka mnie wymiana termostatu. Jak wymienie i greg mi pokasuje wszystko to bede mial znowu zylete do nastepnej awarii ;). dobrze ze nie wyrzucilem kluczy i narzedzi z czasow jak mialem full wypas auto lade 21072 i jak osiagnela przebieg powyrzej 150 tys to juz musialem je wozic i kupe czesci zapasowych hahaha. wsumie tylko sprzet grega by mi sie przydal i jestem prawie samo wystarczalny ;)