He he - nie wiem czy to zbieg okoliczności, czy mój post, ale zdjęcia w ogłoszeniu nagle się zmieniły... Szkoda, że nie zapisałem sobie poprzednich zdjęć - można by porównać... Niestety (może mam złe wnioski i nie mam pewności), ale to pięknie odpicowany egzemplarz, a prawdziwy stan tego auta był widoczny na poprzednich fotkach. Najprawdopodobniej sprzedający ponaprawiał wszystko, aby lśniło, a cuda będą wychodzić za jakiś czas. Dobre jest też to, że nagle już nie ma tu contursiz-ów, a poprzednio były, a pojawiły się standardowe fotele. Zapewne w trakcie tej "modernizacji" znalazł się klient na contury i warto było pchnąć, a zamontowali zwykłe fotele. W to, że to ten sam egzemplarz aż trudno uwierzyć - ale ramka pęknięta po prawej stronie tablicy rejestracyjnej została - więc chyba to to samo auto... Powiem szczerze, że na tych fotkach mi się podoba - ale poprzednie zdjęcia chyba jednak pokazywały prawdziwy stan auta... Teraz rzeczywiście chyba tylko VIN pomoże w rozszyfrowaniu tego auta.