Też się bardzo denerwuje i nie lubie tego oglądać. Ten program chyba oglądają stare babki które myślą że to co oni pokazują to prawda i działają właściwie albo mali chłopcy którzy jeszcze nie mają doświadczenia żeby zauważyć prawdziwy obraz funcjonariuszy policji. Policja jest potrzebna ograny ścigania przestępst i wogóle gdyby nie oni to panowało by straszne bezprawie i horror. Jednak drogówka to zazwyczaj sam chłam który czuje dreszczyk władzy. Bardzo rzadko działają na korzyść obywatela. Zauważyłem zależność Że tylko ci wyżsi stopniem odznaczają się kulturą i inteligencją gdy zostalismy zatrzymali bo zrobilismy głupote a oni musieli zatrzymać bo taka jest praca to po rozmowie albo da najniższy mandat a jeśli stopień przewinienia nie był duży to dostajemy upomnienie. Ci po zawodówkach jednak chętnie dają najwyższe mandaty z uśmiechem na twarzy.
Też tak robię nie mam CB radia i staram się jeździć ostrożnie przepisowo ale czasami poprostu się nie da kiedy widzę że mogę a za mną nie jedzie nic podejżanego to trochę depne nie szalejąc ale jadąc już z normalną prędkością, Dzięki przewrażliwieniu i patrzeniu w lusterka uniknąłem konfrontacji kiedy znudzeni panowie jadąc za mną dłuższy czas zorientowali się, że nie mają ze mną szans w tej konfrontacji :D Wyprzedzili mnie na podwójnej ciagłej i dali sobie spokój. W takich chwilach żałuje że nie mam na pokładzie kamerki. Ale co tam oni zawsze umieją sobie umyć ręce i wytłumaczyć swoje zachowanie. Tak jak znaleźli wytłumaczenie czemu napadli kierowcę passata uważając że jest złodziejem pewnie znamy tę historie.