Leć bo jutro do szkoły i trzeba kolegom na przerwie o tym opowiedzieć.
Uważam że temat jest do zamknięcia lub ew wyczyszczenia bo zrobił się śmietnik jak zwykle wiadomo przez kogo.
Masakra jakaś :suicide:
Leć bo jutro do szkoły i trzeba kolegom na przerwie o tym opowiedzieć.
Uważam że temat jest do zamknięcia lub ew wyczyszczenia bo zrobił się śmietnik jak zwykle wiadomo przez kogo.
Masakra jakaś :suicide:
Dobra czyścić nie będę , zamykać też.
Ale się będę przypatrywać :)
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Wczoraj oglądałem niemiecki odpowiednik uwaga pirat i chyba wystąpił w nim polski drifter "Ogień" (przynajmniej jest do niego bardzo podobny),kto siedzi w temacie driftingu będzie wiedział o kogo chodzi :
http://www.youtube.com/watch?v=sEDWox2nwiU
Ostatnio edytowane przez marek1132 ; 19-11-2012 o 08:52
"Myślenie to najcięższa praca z możliwych i pewnie dlatego tak niewielu ją podejmuje." - Henry Ford
A ja się jeszcze wypowiem a propos głównego tematu, policjanci to tez ludzie i są zarówno normalni jak i przy*ebani, jednak w naszym kraju jest taka mentalność, że jeśli już ktoś dostanie trochę 'władzy' czy to policjant czy strażnik miejski czy pracownik urzędu to zazwyczaj wykorzystuje ją na 150% i cierpi na tym zwykły obywatel. No i pan policjant powinien sobie darować uwagi typu, że "trzeba było kupić malucha" itd.
Zobacz moją siódeme http://7er.pl/showthread.php/8202-e3...85-730iA-V8-93
freshtimer - za młody by być klasykiem, za stary by być platikiem
Ja już skończyłem szkołe dzuda. :P
To ja a propos kosztów utrzymania E38 (w moim przypadku 728) to leję paliwo plus elementy eksploatacyjne, póki co awarii brak, więc koszty w sumie takie jak w każdym innym samochodzie :)
Uwaga! Pieat! 14 , odcinek 6 , e32 z Bydgoszczy , czarne + ChL , za ciemne szyby przednie boczne i popękana przednia szyba , dobrze że nie widzieli czarwonych tylnych kierunków , ktoś od nas ?
Słabo to wyszło w tym odcinku. Kierowca nie przyjmuje mandatów to mnie rozbawiło![]()
Jak German to Anna.