Pokaż wyniki od 1 do 10 z 69

Wątek: Uwaga Pirat! - BMW 730i E32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Renault Safrane
    piszecie że kierowca burak, że się targuje i pośmiewisko z siebie robi, a prawda jest taka, że gdyby nie kamery TVNu to by na pewno coś utargował. 1000zl to juz jest sporo kasy i niektorzy musza prawie miesiąc tyrać żeby tyle zarobić. A jazda jak jazda, wiadomo że w PL jadąc w trase i przestrzegając wszystkich przepisów nigdy byśmy na czas nie dojechali

Zaawansowany Użytkownik Awatar grzegorz01081
    BMW
    e38 728i 1995
    mnie i tak zawsze najbardziej irytują komentarze narratora.przez to juz nie oglądam już tego programu bo szkoda nerwów.

Doświadczony Użytkownik Awatar ManiacDrifting
    BMW
    E32 735iAL...
    Cytat Zamieszczone przez grzegorz01081 Zobacz posta
    mnie i tak zawsze najbardziej irytują komentarze narratora.przez to juz nie oglądam już tego programu bo szkoda nerwów.
    Też się bardzo denerwuje i nie lubie tego oglądać. Ten program chyba oglądają stare babki które myślą że to co oni pokazują to prawda i działają właściwie albo mali chłopcy którzy jeszcze nie mają doświadczenia żeby zauważyć prawdziwy obraz funcjonariuszy policji. Policja jest potrzebna ograny ścigania przestępst i wogóle gdyby nie oni to panowało by straszne bezprawie i horror. Jednak drogówka to zazwyczaj sam chłam który czuje dreszczyk władzy. Bardzo rzadko działają na korzyść obywatela. Zauważyłem zależność Że tylko ci wyżsi stopniem odznaczają się kulturą i inteligencją gdy zostalismy zatrzymali bo zrobilismy głupote a oni musieli zatrzymać bo taka jest praca to po rozmowie albo da najniższy mandat a jeśli stopień przewinienia nie był duży to dostajemy upomnienie. Ci po zawodówkach jednak chętnie dają najwyższe mandaty z uśmiechem na twarzy.

Cytat Zamieszczone przez marek1132 Zobacz posta
    Kierowca poprostu nie patrzył we wsteczne lusterko i dał się złapać jak frajer.Jeśli widzę podejrzane auta w lusterku zawsze zwalniam.
    Też tak robię nie mam CB radia i staram się jeździć ostrożnie przepisowo ale czasami poprostu się nie da kiedy widzę że mogę a za mną nie jedzie nic podejżanego to trochę depne nie szalejąc ale jadąc już z normalną prędkością, Dzięki przewrażliwieniu i patrzeniu w lusterka uniknąłem konfrontacji kiedy znudzeni panowie jadąc za mną dłuższy czas zorientowali się, że nie mają ze mną szans w tej konfrontacji :D Wyprzedzili mnie na podwójnej ciagłej i dali sobie spokój. W takich chwilach żałuje że nie mam na pokładzie kamerki. Ale co tam oni zawsze umieją sobie umyć ręce i wytłumaczyć swoje zachowanie. Tak jak znaleźli wytłumaczenie czemu napadli kierowcę passata uważając że jest złodziejem pewnie znamy tę historie.

Zaawansowany Użytkownik Awatar kazas4
    BMW
    było E36,E46 jest E38 730d 2001r
    Cytat Zamieszczone przez Truth Zobacz posta
    piszecie że kierowca burak, że się targuje i pośmiewisko z siebie robi, a prawda jest taka, że gdyby nie kamery TVNu to by na pewno coś utargował. 1000zl to juz jest sporo kasy i niektorzy musza prawie miesiąc tyrać żeby tyle zarobić. A jazda jak jazda, wiadomo że w PL jadąc w trase i przestrzegając wszystkich przepisów nigdy byśmy na czas nie dojechali
    i tutaj się zgodzę z kolegą,po za tym często oglądam ten program i funkcjonariusz z zacnym wąsem zawsze się mądruje,zawsze komuś stara się dowalić-jednym słowem 'cymbał jak ich wielu w mundurach"

Uprawnienia umieszczania postów