Sorry za głupie pytanie ale ... Ok, jak wyregulować zagłówek w komfortach? Nie chodzi mi od góra/dół tylko jak dopasować go do głowy ( tak jak w E65 można było regulować boki zagłówka i wysuwać).
Sorry za głupie pytanie ale ... Ok, jak wyregulować zagłówek w komfortach? Nie chodzi mi od góra/dół tylko jak dopasować go do głowy ( tak jak w E65 można było regulować boki zagłówka i wysuwać).
łapiesz za boki zagłówka i doginasz do przodu.
W Twoim poście powitalnym nie widać zagłówków ...fotele masz "łamane" w połowie ?
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Tak mam łamane. Te przyciski regulują górną część oparcia fotela i wysokość zagłówka. Tylko za cholerę nie mogę dojść jak sam zagłówek ogarnąć. Czy rzeczywiście łopatologia czyli łapa i ciągnąć?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
No w F01 tez masz te boczki wyciągane do środka.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Więc łopatologicznie po prostu łapskami je dopasować?
Tak, w samym zagłówku oparcie regulowane jest ręcznie i możesz je dopasować do głowy.
Nie ma regulacji. Zaglowki sa aktywne, pirotechniczne. Przy uderzeniu w tyl samochodu wysuwaja sie o 6cm do przodu. Do regulacji sluzy lamanie oparcia w polowie.
Ja mam ustawione na max i wystarcza, ale rozumiem problem innych prostych ludzi...