Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 13 z 13

W±tek: Pêkniêty Halogen (Diesel)

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar Yacek
    Do³±czy³
    Jan 2015
    BMW
    E38 730D 10/1999
    Sk±d
    Warszawa
    Cytat Zamieszczone przez Bartos Zobacz posta
    musisz go przyci±æ
    dok³adnie :) niewiele w narozniku na szlifierze podetnij :)
    E38 730D 10/1999 ORIENTBLAU Niestety nie jestem milionerem gazownikiem, je¿d¿ê dieslem...

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2016
    BMW
    E38 730D 99r
    Sk±d
    Legnica
    Szklo elegancko wymienione, troche sie ró¿ni miedzy jednym a drugim, ale nie mam serca tamtego biæ m³otkiem zeby bylo identycznie, troche pojezdze i zatrze sie ta róznica mysle. Takze dziekuje za pomoc :)
    Jeszcze takie jedno pytanko poza tematem, zeby nowego nie zakladaæ, Panowie, jak sprawdziæ czujnik PDC czy jest on na chodzie? Bo dosta³em od znajomego czujniki, niestety on sam nie jest pewien czy s± w 100% dobre, twierdzi ¿e powinny, ale pewno¶ci nie daje. Wiêc jak go sprawdziæ bez zak³adania? Bo bez sensu zrzucac zderzak, ¿eby sie dostac do czujników, nie maj±c zadnego zamiennika... Jak sie oka¿e ze te od niego s± do bani, to zostane bez auta, albo na marne bede zak³ada³ zderzak spowrotem. Jest jakis sposób? Jeden z przodu i jeden z ty³u u mnie nie strzela w uchu ;)

Do¶wiadczony U¿ytkownik
    Do³±czy³
    May 2011
    BMW
    ....
    Sk±d
    ...
    jak nie pod³±czysz to nie bêdziesz wiedzia³.

czujniki w tylnym zderzaku wymienia siê ¶ci±gaj±c listwy, wystarczy poci±gn±æ listwê i schodzi z zatrzasków. Zawsze mo¿esz je sprawdziæ na tylnym zderzaku. I potem w inpie lub przyk³adaj±c ucho do czujnika - jak sprawny to us³yszysz trzaski.

Podobne w±tki

1. Sprzedam halogen do bmw e38 prawy diesel
    Przez rafal24bn w dziale Seria e38
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 01-06-2013, 15:24

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •