Witam tak jak w temacie felga o ET35 podejdzie do E38?? Z moich wyliczeń wychodzi że bedzie wystawać poza nadkola ale może wypowie się ktoś bardziej obcykany w tym temacie.
Witam tak jak w temacie felga o ET35 podejdzie do E38?? Z moich wyliczeń wychodzi że bedzie wystawać poza nadkola ale może wypowie się ktoś bardziej obcykany w tym temacie.
będzie schowana w nadkole o ok 13mm w stosunku do serii, np styling 32 ma ET 22 i to w stosunku np do niego będzie schowana, dodatkowo ważnym parametrem jest szerokość felgi, ale sądzę że szersza niż 9" nie jest,
Czyli da się to założyć, na przeglądzie nikt sie nie doczepi?? Niby 13mm to nie dużo ale czy auto nie będzie wyglądać dziwnie??
Jeśli chodzi o sam przegląd to powinno być OK, ale nie wiem jaka jest szerokość felgi i nie wiadomo czy nie będzie od wewnątrz obcierać o amortyzator.
Dzięki za info mam jeszcze jedno pytanie czy te dane są prawdziwe 5x120x72,5 ET 20?? Auto to oczywiście e38 z motorem 4.4
No prawdziwe, ale w stosunku do czego?
Mój błąd, chodzi mi głównie o średnice otworu centralnego na piastę koła, bo znalazłem że jest równa 72,5mm ale też na innym forum że 74mm także jestem trochę zdezorientowany.
74,1 jest w e39 a dla reszty modelu 72,5
Wtedy zaklada sie pierścienienie centrujace i jest ok (kosztują grosze)
Darek, wiemy to,ale kolega potrzebuje tylko na przegląd (przynajmniej tak wywnioskowałem)