No i co tam jak tam w temacie M760Li?
No i co tam jak tam w temacie M760Li?
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
A co ma być. ...czekam cierpliwie na telefon....na feriah byłem. ...ja jestem cierpliwy hahah.
Na premierze 5er było fajnie.
Jął zawsze. Spokojnie. Zdam foto i video relacje z jazdy.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Oglądam filmik z m760 i coś mi się wydaje że nowe bmw to już seryjnie mają problem z uszczelniaczami zaworowymi
https://youtu.be/lRLbAooiibo?t=2m50s
11 marca będzie M760 Li na testach......
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
Ciekawe czy znajdzie się na nią jakiś kupiec we Wrocku :)
No i tu byś sie zdziwił :p
To, że są ludzie, których stać, to mnie nie dziwi, ale ilu się zdecyduje? W tym budżecie można wybierać w wielu innych, fajnych autach ;)
Spędziłem dziś pół dnia za kierownicą M760Li Xdrive przy okazji sesji zdjęciowej którą robiliśmy dla Classic Auto (E32 + G12). Robocze fotki dostępne na moim fanapge na FB.
Jeśli chodzi o samo auto to jest to jakiś kosmos. Ryczy i zakur*ia. A na poważnie to nie jeździłem w życiu niczym szybszym. Nie zdążyłem się pobawić wszystkimi zabawkami. Auto było porządnie dopasione - dziennikarska testówka z BMW Polska. Zaskakująco zwinnie się prowadzi chociaż gabaryt jest duży. Rozczarowująca jest ilość miejsca nad głową z tyłu - nawet w najniższym położeniu siedzenia zawadzałem głową w sufit a mam 180 cm wzrostu. Mimo wszystko poproszę dwa takie :D
No zobaczymy. Ja mam za tydzień na 2 dni 😂 Czyli żona mnie z tyłu nie powozi.
Jeździłem w życiu różnymi szybkimi autami, ale to jest jakaś inna kategoria szybkości. Przy tym auto wydaje fajny dźwięk, nie wiem na ile on jest prawdziwy a na ile sztuczny, ale wierzę, że bierze się on naturalnie z wydechu a nie z głośników. W trybie sport coś się przestawia w wydechu (wyraźnie to słychać) i auto zaczyna ryczeć. Fajne to ;)
Skrętne koła powodują że auto jest całkiem zwinne jak na swoje gabaryty.