Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
Czyli mówisz Adasio, że jak coś jest powyżej jakiejś tam kwoty, to nie ma prawa się popsuć? Projektant nie ma prawa popełnić błędu? Normalna akcja serwisowa. Podejrzewam, że może być tak, że przyjeżdża laweta, zabiera jedno 760i, a podstawia na ten czas drugie ;) Na jakim Ty świecie Adasio żyjesz ;)
Trochę mnie nie rozumiesz :)

nie chodzi o to że coś powyżej kwoty X nie może się popsuć, a o to że jak kupuje limuzynę za tyle siana to nie pracuje dorywczo tylko jest prezesem czy właścicielem czegoś tam i nie ma czasu na pierdoły z akcjami serwisowymi i skoro kupił auto to chce nim jeździć od przeglądu kilometrowego do przeglądu kilometrowego.
Po to kupuje/leasinguje się auta od nowości do powiedzmy 3 - 5 lat by nie pierd... się z serwisami, naprawami itd.

Już widzę to podstawienie lawety z BMW żebyś się czasem nie zdziwił.

Na jakim ja świecie żyje? a no na takim że troszkę znam prezesów ich mentalność, pracowałem w największych "korpo" w tym kraju i znam ludzi na co dzień zarządzających flotami iluś set aut i wiem jakie sa problemy z fiatem pandą dla PH a jakie z limuzyną prezesa :)
Mało tego od zawsze prawie mam auto firmowe oprócz swojego i wiem jak wygląda obsługa ASO nie tylko BMW ale i innych marek zwłaszcza premium :) i niestety to że masz 760 nikogo nie bierze i nie zawsze jest to argumentem in plus :)

Ale co ja tam wiem :) przecież wy tu na forum to alfa omega i w ogóle sami eksperci :)