siemanko pozrawiam :D
siemanko pozrawiam :D
Wie¶niactwo to stan umys³u nie miejsce zamieszkania .........
Proszê Pañstwa , poniewa¿ ¿ycie jest jakie jest ( a tym bardziej dla mnie)
szuka³em auta w niemczech, pó¼niej stwierdzi³em ¿e na 1 rok kupiê angielskie BMW7 .
a poniewa¿ te¿ mam pracê jak± mam i szefostwo z góry gnêbi³o by pewnie to ¿e pracownik je¼dzi 7emk±. to ju¿ w sumie 1.5 tygodnia temu kupi³em nieco inne autko. ale co tam przedstawiê...
bo w sumie z 7edmki nie rezygnujê, jedynie co to przed³u¿am szukanie o rok, a na chwilê poje¿d¿ê ekonomiczniakiem.
poni¿ej wstawiam zdjêcia :)
Wiem ¿e to tak g³upio na forum BMW pokazywaæ Opla ale no có¿ jestem jako¶ tu do Was przywi±zany :)
w ka¿dym razie, prze³o¿enie zakupu decyduje o tym, ¿e bêdê móg³ od³o¿yæ wiêcej, z czym idzie kupiæ ³adniejsze 7er za rok :)
Panowie... jednego mi brak.. to na zdjêciach ma 101 KM... (no comment) ...
ale za to 5 literków na 100 :)
No to ja Ci serdecznie wspó³czujê i ¿yczê Ci, aby ten rok zlecia³ szybko i ¿eby¶ o tym incydencie jak najszybciej zapomnia³ :D
No ³adny Opelek. Oby Ci s³u¿y³ jak najlepiej :)
Gra muzyka
dobry opel nie jest z³y - sam mia³em dwa ;]
pozdrawiam emigranta !
oszczêdzaj funciory i zbieraj na 7
du¿o elo
nie przejmuj sie ka¿dym s³owem na forum ;]
Pewno¶æ na ka¿dym kilometrze ...
Ale przecie¿ to nie ¿aden badziewny Opel tylko Vauxhall! ;DZamieszczone przez krabi_one
O to chodzi. Czêsto warto daæ sobie czas, nawet je¶li nieraz takie czekanie bywa niezno¶ne ;)Zamieszczone przez krabi_one
Zreszt± - mo¿e to nie bêdzie rok tylko np. 10 albo 8 miesiêcy? Ró¿nie bywa.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
¯yczê szybkiej zamiany tego autka na 7er :]
A szefostwem siê nie przejmój te¿ krzywo patrz± na mnie :P
Only E38
Ja te¿ gratulujê zakupu i ¿yczê szybkiego zakupu 7er. A je¶li chodzi o Vectrê to nie jeste¶ sam na naszym forum :x ;D
Tylko ta INNA osoba nie ma jaj ¿eby sie przedstawiæ z Oplem w tle ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Kobieta?? ;DZamieszczone przez EVAN
Witam i pozdrawiam :)