witam i pozdrawiam
witam i pozdrawiam
moje E38-740d ,VS1400
Wygl±da ca³kiem fajnie, ale wiesz najlepiej jakbys j± zobaczy³ na zywo, wtedy co¶ wiêcej bêdziesz wiedzia³ i ocenisz czy jest warta tych pieniêdzy. ;)
Witam i pozdrawiam :cool:
Ramzes
286 PS
w manualu.
Jak zwykle jaki¶ nowy musi co¶ naknociæ,
Proszê Admina nie zagl±daj do dzia³y "sprzedam" ,
wiêcej siê to nie powtórzy,obiecujê poprawê...
a je¶li mo¿na proszê usun±æ tamte posty 8/
no to jeszcze raz siema :D
Witam! osobi¶cie polecam jednostkê 2.8i oczywi¶cie bez zatruwania jej gazem. Spalanie nie jest tragiczne wiec nie warto zagazowywaæ! ¯yczê udanych zakupów 7er ;)
~3x Black 7er e38~
~e38~
2010r - BMW 740iL (prod. 99r)
~EX e38~
2008r - BMW 728i (prod. 99r)
2007r - BMW 730i (prod. 94r)
Tak w³a¶nie my¶la³em :), jak my¶licie do jakiej ceny mo¿na kupiæ rozs±dn± 728i ? ( chodzi mi to u tak± doln± granicê samochodu w dobrym stanie , wiêc wiem ¿e raczej nie ok. 15-17 k z³otych, chyba ¿e siê mylê)
Witam Serdecznie.
Bêdziesz Mia³ Wszystko
BMW i reszta samochodów
Siedem!!
Co do wersji silnikowej to raczej wiele nie doradze, sam akurat posiadam 5,4 V12 a tutaj o ekonomiczno¶ci raczej nie ma co mówiæ :) ale mówi siê ¿e kawalerowi to ile by nie zarabia³ to zawsze na wszystko wystarczy :D a co bêdzie potem to sie zobaczy, najwy¿ej bêdzie mniejsza wersja silnikowa :) co do zagazowania to te¿ nie jestem jego zwolennikiem ale to chyba kwestia kiepskich do¶wiadczeñ choæby i z passata mojego ojca, ma holenderskiego NECAM`a, niewiele warsztatów chce sie podejmowaæ serwisu tych instalacji, a najbli¿sze jakie znamy i byli¶my jest w okolicach Gdañska i kosztuje nie ma³o.
Chcia³em tylko poradziæ ¿e je¶li auto ma Ci s³u¿yæ do pokonywania wiêkszych tras to poleci³bym Ci szukania automatu, to naprawde fajna sprawa, wcze¶niej nie by³em jej zwolennikiem automatów ale to sie zmieni³o wraz z posiadaniem e38.
Pozatym sam je¿dze w trasy, przez ostatnie pó³ roku do Stuttgardu 1050km i jazda automatem to naprawde du¿a wygoda. A pi±tkowe dni "sztaumachera" na niemieckich autobanach potrafi± naprawde czasem daæ w ko¶æ i wtedy noga od wciskania sprzêg³a potrafi zdrêtwieæ :D z reszt± je¶li robisz trasy to chyba te¿ co¶ o tym wiesz...
... to tyle co chcia³em napisaæ... powodzenia w szukaniu auta...
... jak znajdziesz to wstaw foty.
Pozdrawiam!!
Witam
no i ¿yczê owocnych poszukiwañ wymarzonej 7er
TYLKO BMW 7
Witam :)