Witam wszystkich u¿ytkowników 7er.
Moja historia do³±czenia siê do waszej strony jest do¶æ normalna ( je¶li tak to mo¿na nazwaæ)
Obecnie pracujê w Anglii i nie posiadam jeszcze 7-mki ale to jest mój zamiar do zrealizowania w czerwcu.
Razem z Dziewczyn± byli¶my zdecydowani na Renault Vel Satis 3,5 2002 rok, ale jak siê okaza³o i jak po 3 miesi±cach sprawdzañ wysz³o to jest jednak to o wiele bardziej awaryjne auto ni¿ starze BMW7 i nie tylko ( wiêc tu ma³e spostrze¿enie , BWM7 s± niekiedy oszczêdne :)
nie do³±czy³em do forum bo my¶lê o zakupie ale dlatego, ¿e na pewno kupiê ,
Potrzebujê do¶æ du¿ego samochodu i wygodnego ( tu g³ównie wchodz± trasy pod uwagê ) - nie kupujê anglika bo nie mam zamiaru byæ tu d³ugo, raczej otworzê dzia³alno¶æ w Polsce, ( ale ¿e trafi³a sie dobra praca dla mnie i Dziewczyny to wyjechali¶my w po³owie poprzedniego roku ) no i sprzeda³em mój samochód w czasie wyjazdu , piêky :) bo ma³y ale szybki Mitsubishi Colt 1,6 116KM z 1995 roku, by³em nim zachwycony, ba nadal jestem :)
A teraz pora na co¶ wygodniejszego ( mia³em równie¿ renault Safrane, st±d te¿ spogl±da³em przychylnie do Vel Satisa ).
Wiêc od razu zapytam Was co my¶licie o tym samochodzie ?
dok³adnie taki by mnie interesowa³, gaz wolê za³o¿yæ u sprawdzonego gazownika aby nie by³o problemów )
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6775696
tyle ¿e nie ma zdjêæ ¶rodka,
ale ogólnie najlepiej 728 lub ewentualnie 730 koniecznie benzyna
Pozdrawiam :)

Odpowiedz z cytatem