siemanko pozrawiam :D
siemanko pozrawiam :D
Wieśniactwo to stan umysłu nie miejsce zamieszkania .........
Proszę Państwa , ponieważ życie jest jakie jest ( a tym bardziej dla mnie)
szukałem auta w niemczech, później stwierdziłem że na 1 rok kupię angielskie BMW7 .
a ponieważ też mam pracę jaką mam i szefostwo z góry gnębiło by pewnie to że pracownik jeździ 7emką. to już w sumie 1.5 tygodnia temu kupiłem nieco inne autko. ale co tam przedstawię...
bo w sumie z 7edmki nie rezygnuję, jedynie co to przedłużam szukanie o rok, a na chwilę pojeżdżę ekonomiczniakiem.
poniżej wstawiam zdjęcia :)
Wiem że to tak głupio na forum BMW pokazywać Opla ale no cóż jestem jakoś tu do Was przywiązany :)
w każdym razie, przełożenie zakupu decyduje o tym, że będę mógł odłożyć więcej, z czym idzie kupić ładniejsze 7er za rok :)
Panowie... jednego mi brak.. to na zdjęciach ma 101 KM... (no comment) ...
ale za to 5 literków na 100 :)
No to ja Ci serdecznie współczuję i życzę Ci, aby ten rok zleciał szybko i żebyś o tym incydencie jak najszybciej zapomniał :D
No ładny Opelek. Oby Ci służył jak najlepiej :)
Gra muzyka
dobry opel nie jest zły - sam miałem dwa ;]
pozdrawiam emigranta !
oszczędzaj funciory i zbieraj na 7
dużo elo
nie przejmuj sie każdym słowem na forum ;]
Pewność na każdym kilometrze ...
Ale przecież to nie żaden badziewny Opel tylko Vauxhall! ;DZamieszczone przez krabi_one
O to chodzi. Często warto dać sobie czas, nawet jeśli nieraz takie czekanie bywa nieznośne ;)Zamieszczone przez krabi_one
Zresztą - może to nie będzie rok tylko np. 10 albo 8 miesięcy? Różnie bywa.
'00 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '96 BMW 740i, cosmosschwarz
Ex: '91 Mercedes-Benz 560SEC, perlmuttgrau
Życzę szybkiej zamiany tego autka na 7er :]
A szefostwem się nie przejmój też krzywo patrzą na mnie :P
Only E38
Ja też gratuluję zakupu i życzę szybkiego zakupu 7er. A jeśli chodzi o Vectrę to nie jesteś sam na naszym forum :x ;D
Tylko ta INNA osoba nie ma jaj żeby sie przedstawić z Oplem w tle ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
Kobieta?? ;DZamieszczone przez EVAN
Witam i pozdrawiam :)