Czy kto¶ ma jakiekolwiek pojêcie czy jest to w ogóle mo¿liwe za pomoc± kodowania b±d¼ podmiany modu³ów bez przeka¼nikowania?
Czy kto¶ ma jakiekolwiek pojêcie czy jest to w ogóle mo¿liwe za pomoc± kodowania b±d¼ podmiany modu³ów bez przeka¼nikowania?
z tego co pamiêtam jak masz 2 kluczyki i np na 1 je¼dzi ¿ona na swoich ustawieniach TY podchodz±c do samochodu i otwieraj±c go Twoim kluczykiem wszystko ustawi siê na Twoje ustawienia. Szukam na youtube filmiku ale nie mogê znale¼æ
Wiem mam cos takiego ale chodzi mi o cos zupelnie innego.
Wys³ane z mojego Galaxy Nexus przy u¿yciu Tapatalka
Mia³em tak± funkcjê w Chrysler'ze 300. Z tego co wiem w betkach jest tak jak napisa³ majster33. Czy da siê to skonfigurowaæ ¿eby dzia³a³o tak jak piszesz to wybacz ale nie wiem.
wszystko zale¿y od wyposa¿enia i modu³u komfortu
Je¿eli mia³bym ogoliæ siê na ³yso, nosiæ na szyi z³oty ³añcuch i „praæ” ludzi kijem bejsbolowym, tylko po to, aby prowadziæ na co dzieñ BMW E 38, robiê to od razu.
Ja pamiêtam ¿e kierownica na pewno po wy³±czeniu zap³onu / lub wyjêciu kluczyka (tego ju¿ dobrze nie pamiêtam) unosi³a siê do góry. Ale czy jest mo¿liwo¶æ aby fotel te¿ odje¿d¿a³ tego nie wiem...
V8 Garage
Ja mam u siebie tak± opcjê, ¿e po w³±czeniu zap³onu kierownica opuszcza sie do zadanego wczesniej po³o¿enia, a po wy³±czeniu zap³onu idzie maksymalnie do góry, zapewne ma to za zadanie u³atwiæ wysiadanie i wsiadanie ;)
Wszystko piêknie tylko nadal nie odpowiedzia³ nikt na pytanie. Za odje¿d¿anie odpowiada modu³ fotel ten z najwiêkszymi przyciskami do regulacji. Zastanawiam siê tylko czy mo¿na jako¶ dopisaæ albo dokodowaæ tê funkcjê.
Podepnê siê trochê pod temat, mam kierê elektryczn± i fotele z pamiêci± lecz kierownica nie podnosi siê przy otwarciu drzwi ani nie opuszcza przy przekrêceniu kluczyka, czy jest mo¿liwo¶æ ustawienia tego w NCS? Je¶li tak to co trzeba zmieniæ?
nie opuszcza Ci siê bo masz w najwy¿szym po³o¿eniu. Wsi±d¼ do samochodu obni¿ sobie jak Ci pasuje i wtedy wyci±gnij kluczyk i powinno byæ git :)