Skoro jest tak jak piszesz, to radio sprawne i tak jak poprzednik napisał, najprawdopodobniej ktoś już wymieniał końcówki, swoją drogą skoro są takie trzaski, to znaczy że źle zostało zrealizowane wyjście stand-by/mute, bo jak ja sobie wymieniłem to poza dźwiękiem jest kompletna cisza, czyli ktoś przy wymianie końcówek mógł pójść na łatwiznę co niestety jak poprzednik napisał często się zdarza, dlatego nie polecam tego dawać byle komu do naprawy. Ale nie powinno to mieć wpływu na żywotność i nie ma co się tym przejmować, skoro jest to delikatne stuknięcie. A odnośnie błędu poduszki to tak... Poduszki będą świeciły też po odpięciu z nich kostki, czyli jeżeli ktoś grzebał w drzwiach, miał rozebrane boczki, to taki błąd się pojawia, ja tak mam i wystarczy tylko wykasować błąd. Z tego co ja wiem, to poduszka w razie dzwona i tak wypali, więc nie jest to aż takie ważne, ja też tak jeżdżę bo nie mam kiedy jak na razie tego wykasować, a i tak niebawem będę wymieniał ogranicznik drzwi, więc znowu mnie czeka rozbieranie boczków i znów pojawiłby się bląd, wiec wykasuję je dopiero po wymianie siłownika.