Fotele wyglądają na wersję "angielską" + to nie komforty. Wycieki z instalacji do podnoszenia klapy to standardowy temat, poszukałbym tematów na forum. Cena 25k wygląda ok. Podrzuć VIN, to zobaczymy, co w aucie siedzi jeszcze ;)
Fotele wyglądają na wersję "angielską" + to nie komforty. Wycieki z instalacji do podnoszenia klapy to standardowy temat, poszukałbym tematów na forum. Cena 25k wygląda ok. Podrzuć VIN, to zobaczymy, co w aucie siedzi jeszcze ;)
Stuki w głośnikach to wina końcówek mocy w ASK. U mnie kiedy padały, tak samo się działo. Naprawa 250zł.
Tutaj szczegółowo wyjaśniłem ten temat: http://7er.pl/showthread.php/43645-E...l=1#post514356
Ostatnio edytowane przez Polus111 ; 31-03-2016 o 17:07
No dobra ale co mogę z tym zrobić, całę radio wymienić? które to jest to radio w E65 bo się połapać nie mogę gdzie to pod panelem climatronika jest? to się wysuwa go czy jak się mozna do niego dostać, gośc mowi ze radio gra ok i czasem przy odpalaniu chrobotnie w głosnikach, to ja wiem czy jest sens się tym przejmować?
Hm no faktycznie patrzyłem na zdjęcia samochodu... w środku
Myślisz że mogła być to przekładka? i ktoś po prostu uszkodził mechanizm fotela pasażera?
Fakt faktem widać fotel pasażera jest bardziej jak by taki splaszczony chodzi o te poduszki boczne fotela.
Swoją drogą zaraz mi gość podeśle numer vin jak by to był anglik będzie pisać ?
Ostatnio edytowane przez ROB7ER ; 31-03-2016 o 18:09