Koledzy, czy kto¶ z Was ma zamontowan± kamerê w E65 i jak to jest pod³±czone ? Czy w ogóle by³y fabrycznie montowane ?
Koledzy, czy kto¶ z Was ma zamontowan± kamerê w E65 i jak to jest pod³±czone ? Czy w ogóle by³y fabrycznie montowane ?
Ja mam przebudowane audio i mam kamere cofania. Wiête w audio i na AV mi siê w³±cza jak wrzucam wsteczny.
Super, dziêki za info. Na wiosnê wstawiam auto do magika od car audio/video, to mi te¿ przerobi. A obraz z kamery wy¶wietla na wiêkszej czê¶ci monitora, a grafika PDC na ma³ym, czy grafika w ogóle siê nie wy¶wietla ?
A móg³by¶ dok³adniej napisaæ, jak masz przerobione ?
W oryginaln± kostkê radia masz wpiêty jaki¶ adapter ?
Ostatnio edytowane przez jaro_alfa ; 08-03-2012 o 09:43
Wiesz co nie mam pojecia jak to jest zrobione ale mam wsadzony w baga¿niku tuner dvd/tv cyfrowy i tam jest wpiêta kamera bo jest wyjscie tam na ni±. Ten caly tunerek odpowiada za tv 23 kana³y i niektóre nawet w HD jak np TVN, i tam moge wpinaæ pena z filmami i teledyskami czy te¿ muz±. Zrobie dzi¶ fotki wrzuce w swojej galerii jak to wyglada.
super by³bym wdziêczny. mam ci¶nienie na kamerê :-)
Dodam jeszcze, ¿e fabrycznie kamery cofania nie by³y oferowanie w E65, nawet za dop³at±.
przed kupnem swojej 745 ogl±da³em tak± co zamiast czujników parktronik mia³a kamerê z przodu i z ty³u. Napisz jaki masz tuner tv cyfrowy i jakim systemie odbiera oraz jak go zainstalowa³e¶
Dobra rzecz taka kamera cofania ;)