Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: MB W210 E50/E55

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez KubicaPL
    U mnie w miasteczku jeździ E55 W210... i nie powiem - oglądam się za tym :D W porównaniu do zwykłego "okularnika" wygląda o niebo lepiej. No i ten dźwięk V8
    dokładnie tak jak napisał kolega,w porównaniu do zwykłego okulara to wygląda świetnie :D

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    Przypomniejcie sobie ze z początkiem lat 80tych niemieccy taksówkarze zrobili jakąś afere bo w ich beczkach wypadały drzwi i gniły na potenge i to wtedy prawie nówki...

Jak to możesz pamiętać ...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez Anatol
    Cytat Zamieszczone przez Aldik
    Przypomniejcie sobie ze z początkiem lat 80tych niemieccy taksówkarze zrobili jakąś afere bo w ich beczkach wypadały drzwi i gniły na potenge i to wtedy prawie nówki...

Jak to możesz pamiętać ...... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
    Żyłem wtedy - a że ze mnie było takie cudowne dziecko to pamietam :P :D

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    jezdze porazka 38 ;( mam przed liftem wybaczcie 8/ dzuda chlopcze bananowy z twoich wypowiedzi wynika ze niewazne co jak wyglada ale jak jest nowe i drogie to jest zajebiste a reszta to syf tak sie zastanawiam ile jeszcze sobie wpiszesz autek w awatarze napisz jeszcze obok ktore jest czyje (mamy taty brata siostry kolegi) ogarnij sie troche i popatrz ile jest starych autek zrobionych przez ludzi ktorzy maja pasje. swoja droga to komu ty chcesz zaimponowac?

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    Cytat Zamieszczone przez hrabia81
    jezdze porazka 38 ;( mam przed liftem wybaczcie 8/ dzuda chlopcze bananowy z twoich wypowiedzi wynika ze niewazne co jak wyglada ale jak jest nowe i drogie to jest xxx a reszta to syf tak sie zastanawiam ile jeszcze sobie wpiszesz autek w awatarze napisz jeszcze obok ktore jest czyje (mamy taty brata siostry kolegi) ogarnij sie troche i popatrz ile jest starych autek zrobionych przez ludzi ktorzy maja pasje. swoja droga to komu ty chcesz zaimponowac?
    heh...no mi np się z przed liftu nie podoba i bym sobie w życiu nie kupił.Te lamp przednie są kwadratowe jak w E36...Mam cztery auta i nie są babci czy wujka jak chcesz to zapraszam do mnie i sam się przekonasz.E39 możesz zobaczyć w każdej chwili bo jeżdżę nią po wa-wie.W awatarze nie wpisuje sobie od tak bo mi sie podoba :razz: nie mówię że jak jest nowe i drogie to dobre!gdzie tak napisałem? a to szanowny "hrabio" że Cie uraziłem to przepraszam,jeśli E38 z przed liftu jest dla Ciebie szczytem marzeń to proszę wybacz.ładuj w nią ile tylko chcesz kasy i jeździj nawet i 5lat ;) jak byś nie zauważył to też mam dwa stare auta i w sumie mercedes najnowszy też nie jest...

i na tym forum jest na prawdę ładnych aut jak na lekarstwo,można policzyć ich na palcach.z przed liftu wielki szacun dla Anatola...

popytaj na innym forum np bmw-klub.pl i kilka osób mnie tam dobrze zna i Ci potwierdzą te auta które mam wpisane w awatarze są moje...
    zaimponować nie chce,ale po to forum własnie jest żeby wyrażać swoje opinie.ale widzę że jedna osoba miała racje-jesli nie masz e38 nie masz po co tam pisać(krąg wspólnej adoracji)czy jakoś tak to ładnie ujął...

pozdrawiam

Zaawansowany Użytkownik
    nie przesadzajmy, poprostu forum miłosników 7 i wypowiedz ze e38 jest do kitu musiała spotkac sie z odzewem ;)

ja e38 moze bym i chciał, jakby mnie było stać, ale uważam że e32 jest dużo ładniejsze, a e23 bije obie na głowę.

cały haczyk w tym by mieć stare auto a jak nowe.i wymaga to wiecej pracy i pasji niz pójscie do salonu..

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    Cytat Zamieszczone przez Dzuda
    jezdze porazka 38 ;( mam przed liftem wybaczcie 8/ dzuda chlopcze bananowy z twoich wypowiedzi wynika ze niewazne co jak wyglada ale jak jest nowe i drogie to jest xxx a reszta to syf tak sie zastanawiam ile jeszcze sobie wpiszesz autek w awatarze napisz jeszcze obok ktore jest czyje (mamy taty brata siostry kolegi) ogarnij sie troche i popatrz ile jest starych autek zrobionych przez ludzi ktorzy maja pasje. swoja droga to komu ty chcesz zaimponowac?
    heh...no mi np się z przed liftu nie podoba i bym sobie w życiu nie kupił.Te lamp przednie są kwadratowe jak w E36...Mam cztery auta i nie są babci czy wujka jak chcesz to zapraszam do mnie i sam się przekonasz.E39 możesz zobaczyć w każdej chwili bo jeżdżę nią po wa-wie.W awatarze nie wpisuje sobie od tak bo mi sie podoba :razz: nie mówię że jak jest nowe i drogie to dobre!gdzie tak napisałem? a to szanowny "hrabio" że Cie uraziłem to przepraszam,jeśli E38 z przed liftu jest dla Ciebie szczytem marzeń to proszę wybacz.ładuj w nią ile tylko chcesz kasy i jeździj nawet i 5lat ;) jak byś nie zauważył to też mam dwa stare auta i w sumie mercedes najnowszy też nie jest...

i na tym forum jest na prawdę ładnych aut jak na lekarstwo,można policzyć ich na palcach.z przed liftu wielki szacun dla Anatola...

popytaj na innym forum np bmw-klub.pl i kilka osób mnie tam dobrze zna i Ci potwierdzą te auta które mam wpisane w awatarze są moje...
    zaimponować nie chce,ale po to forum własnie jest żeby wyrażać swoje opinie.ale widzę że jedna osoba miała racje-jesli nie masz e38 nie masz po co tam pisać(krąg wspólnej adoracji)czy jakoś tak to ładnie ujął...

pozdrawiam
    widze ze kolega mierzy wszystkich swoja miara samochod szytem marzen gratuluje :shock: . po pierwsze jezeli ci sie cos nie podoba to juz jest syf. temat ilosci samochodow przemilcze bo w dziurce od ch..a mam ta sprawe. e 38 przed liftem czy po sa tak samo ladne (nie mowie tu o zajechanym jak du.a cwe.a samochodzie) a to czy bede jezdzil 5 czy 10 lat e 38 (w co watpie) to chyba to jest moja prywatna sprawa. po drugie zeby mnie urazic to musisz sie lepiej postarac.

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    widze ze kolega mierzy wszystkich swoja miara samochod szytem marzen gratuluje :shock: . po pierwsze jezeli ci sie cos nie podoba to juz jest syf. temat ilosci samochodow przemilcze bo w dziurce od ch..a mam ta sprawe. e 38 przed liftem czy po sa tak samo ladne (nie mowie tu o zajechanym jak du.a cwe.a samochodzie) a to czy bede jezdzil 5 czy 10 lat e 38 (w co watpie) to chyba to jest moja prywatna sprawa. po drugie zeby mnie urazic to musisz sie lepiej postarac.
    kolego czytaj ze zrozumieniem albo nie odwracaj kota ogonem...nie powiedziałem że jest syf,powiedziałem wyraźnie że MI się nie podoba( i np wolałbym AMG 55).po drugie tak jak napisałem w poprzednim poście możesz oczywiście ładować w nią tysiące zł i mi to kompletnie nie przeszkadza, i to ile nią będziesz jeździł również ;)

dokładnie tak jak napisałeś-temat moich samochodów zostawmy(to też moja sprawa)

i na końcu chciałem dodać że nie miałem zamiaru nikogo urazić a tylko wyrazić swój pogląd z którym oczywiście nie musisz się zgadzać

pozdrawiam

Doświadczony Użytkownik
    BMW
    e38 735 v8 98'
    [.ale widzę że jedna osoba miała racje-jesli nie masz e38 nie masz po co tam pisać(krąg wspólnej adoracji)czy jakoś tak to ładnie ujął...

pozdrawiam
    Ja np. nie mam jeszcze 7er a jestem tu już szmat czasu, zobacz ile godzin tu wysiedziałem. Gdyby była tu jakas nie miła atmosfera to raczej na siłę bym tu nie ślęczał.

Nie sztuką jest kupić za ogrom kasy jakiś samochód i lansować się nim. Wiesz, gdybym miał wybierać między np. zarąbiście odpicowanym e23 w dobrym wypasie czy nowe F01 (i nie mógł bym sprzedać tego auta) to raczej bym wybrał e23 i miał bym głęboko to, że ludzie nie pomyślą o mnie, że jestem bogaty :) Na tym forum jest poprostu dużo miłośników tej marki i pisząc tak, możesz ich urazić.

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez positiv
    [.ale widzę że jedna osoba miała racje-jesli nie masz e38 nie masz po co tam pisać(krąg wspólnej adoracji)czy jakoś tak to ładnie ujął...

pozdrawiam
    Ja np. nie mam jeszcze 7er a jestem tu już szmat czasu, zobacz ile godzin tu wysiedziałem. Gdyby była tu jakas nie miła atmosfera to raczej na siłę bym tu nie ślęczał.

Nie sztuką jest kupić za ogrom kasy jakiś samochód i lansować się nim. Wiesz, gdybym miał wybierać między np. zarąbiście odpicowanym e23 w dobrym wypasie czy nowe F01 (i nie mógł bym sprzedać tego auta) to raczej bym wybrał e23 i miał bym głęboko to, że ludzie nie pomyślą o mnie, że jestem bogaty :) Na tym forum jest poprostu dużo miłośników tej marki i pisząc tak, możesz ich urazić.
    Wydaje mi sie ze jakbym miał ok 500tyś na F01 to znalazłbym też pare zł na E23 - wieć krótko mówiąc mialbym obydwie :) W trase jednak jeździł bym F-ką a E do kościoła i na spoty :)

Uprawnienia umieszczania postów