Zamieszczone przez
hrabia81
jezdze porazka 38 ;( mam przed liftem wybaczcie 8/ dzuda chlopcze bananowy z twoich wypowiedzi wynika ze niewazne co jak wyglada ale jak jest nowe i drogie to jest xxx a reszta to syf tak sie zastanawiam ile jeszcze sobie wpiszesz autek w awatarze napisz jeszcze obok ktore jest czyje (mamy taty brata siostry kolegi) ogarnij sie troche i popatrz ile jest starych autek zrobionych przez ludzi ktorzy maja pasje. swoja droga to komu ty chcesz zaimponowac?
heh...no mi np się z przed liftu nie podoba i bym sobie w życiu nie kupił.Te lamp przednie są kwadratowe jak w E36...Mam cztery auta i nie są babci czy wujka

jak chcesz to zapraszam do mnie i sam się przekonasz.E39 możesz zobaczyć w każdej chwili bo jeżdżę nią po wa-wie.W awatarze nie wpisuje sobie od tak bo mi sie podoba :razz: nie mówię że jak jest nowe i drogie to dobre!gdzie tak napisałem? a to szanowny "hrabio" że Cie uraziłem to przepraszam,jeśli E38 z przed liftu jest dla Ciebie szczytem marzeń to proszę wybacz.ładuj w nią ile tylko chcesz kasy i jeździj nawet i 5lat ;) jak byś nie zauważył to też mam dwa stare auta i w sumie mercedes najnowszy też nie jest...
i na tym forum jest na prawdę ładnych aut jak na lekarstwo,można policzyć ich na palcach.z przed liftu wielki szacun dla Anatola...
popytaj na innym forum np bmw-klub.pl i kilka osób mnie tam dobrze zna i Ci potwierdzą te auta które mam wpisane w awatarze są moje...
zaimponować nie chce,ale po to forum własnie jest żeby wyrażać swoje opinie.ale widzę że jedna osoba miała racje-jesli nie masz e38 nie masz po co tam pisać(krąg wspólnej adoracji)czy jakoś tak to ładnie ujął...
pozdrawiam