Cytat Zamieszczone przez Dzuda
proszę Cię...tak jak ktoś napisał na innym forum że nie widzicie świata po za E38.Samochód jak samochód i jest dużo ładniejszych fur,każdy lubi co innego...a E38 to żaden rarytas i śmiać mi się chce jak ktoś ładuje w niego kasę i myśli że ma furę nie z tej ziemi.Panowie,trochę sie zastanówcie.Sam chce kupić e38 ale ostatni rok produkcji bo przed liftem to np dla mnie jest porażka...
jestem fenem 7er ale bez przesady...co innego F01-wtedy można napisać "F01 RULEZ" ale nie E38
Myślę że dla każdego co innego "RULEZ"... Tak się składa, że sam miałem 740 (co gorsza przedliftowe) ale nie uważałem tego za swoją porażkę. ;)
Nie widzę też nic głupiego w tym, że ktoś ładuje kasę w E38 - raczej nazwałbym to pozytywnym zakręceniem. I uważam, że przy niektórych E38 blednie nawet F01, chociaż jest 10-20 x droższe.

Natomiast zgodzę się że czasem na Forum brakuje pewnego obiektywizmu - kiedy np. pojawia się temat "prestiżu" kilkunastoletniego 7er. Seryjne auto za 15-30 tysia PLN raczej trudno nazwać prestiżowym.

Tak więc Panowie - więcej otwartości i dystansu zarazem :)