Tu nie chodzi o przebieg jak wy czytacie? T³umaczy³, ¿e przebieg taki bo nie móg³ doczytaæ. Tu chodzi o kwestie braku przegl±du przez ok rok
Wys³ane z mojego GT-I9505 przy u¿yciu Tapatalka
Tu nie chodzi o przebieg jak wy czytacie? T³umaczy³, ¿e przebieg taki bo nie móg³ doczytaæ. Tu chodzi o kwestie braku przegl±du przez ok rok
Ja moja Megane Rs nie mam przegladu od listopada.Dzisiaj zauwazylem przypadkiem i tylko dlatego ze byl ktos zainteresowany samochodem. Nie jezdzilem nim od jesieni bo mam dwa inne .... taka sytuacja spontaniczna
Wys³ane z mojego GT-N8000 przy u¿yciu Tapatalka
to w sumie tylko 5 miechow ;)
Wys³ane z mojego GT-N8000 przy u¿yciu Tapatalka
Edytuj posty!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 30-03-2016 o 23:08
To nie ta sama? Bo kto¶ usun±³ z 1 posta numer rejestracyjny, a kojarzê pocz±tek SG...
http://olx.pl/oferta/bmw-seria-7-e38...5-IDeMuYZ.html
z takimi zdjêciami to za 20 nikt po ni± nie przyjedzie
Sprzedaj±cy to zwyk³y prostak.Na pytanie (na "twarzoksi±¿ce") czemu ma halogeny od benzyny,uszkodzon± podsufitkê,za ma³y profil opon i wiele innych (w tej cenie) zacz±³ siê rzucaæ(du¿o wulgaryzmów).Jedna osoba zapyta³a go czemu po tygodniu sprzedaje to odpowiedzia³,¿e chce wróciæ do mercedesa i hu... .Wychwala³ pod niebiosa mechanikê w ka¿dej swojej wypowiedzi,czego nie widaæ na zdjêciach.Ogólnie nie by³ w stanie odpowiedzieæ na ¿adne pytanie konkretnie.W sprawie rozmiaru opon odpowiada³,¿e i tak wszyscy siê ogl±daj± i hu....Podsufitkê to on pier... a na halogeny ma wyje....
Generalnie nie polecam w³a¶ciciela auta burak,prostak i szkoda s³ów,.Post zosta³ usuniêty po 40 minutach.Co do auta... Chyba sprawa siê wyja¶ni³a.Poprzedni w³a¶ciciel mia³ j± jako stoj±c± doniczkê w ogrodzie,kolejny sprzedaje po tygodniu.
Edyta:
Cena ju¿ spada.Kilka tematów pokasowanych z opisem auta.Opis oczywi¶cie "upiêkszony" o poprawki pod przysz³ego "klyjenta"...
Szkoda ,¿e nie mam pierwszego opisu...
Je¶li kto¶ jest zalogowany na tej grupie to jeszcze mo¿e poczytaæ.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Te¿ zwróci³em uwagê, ¿e cena w dó³ do 23tys. jak by nasze forum czyta³. Ja osobi¶cie opu¶ci³em nasz rynek no jak widaæ nawet w tych pieni±dzach miny i sztucznie zawy¿aj± ceny.