Tu nie chodzi o przebieg jak wy czytacie? Tłumaczył, że przebieg taki bo nie mógł doczytać. Tu chodzi o kwestie braku przeglądu przez ok rok
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Tu nie chodzi o przebieg jak wy czytacie? Tłumaczył, że przebieg taki bo nie mógł doczytać. Tu chodzi o kwestie braku przeglądu przez ok rok
Ja moja Megane Rs nie mam przegladu od listopada.Dzisiaj zauwazylem przypadkiem i tylko dlatego ze byl ktos zainteresowany samochodem. Nie jezdzilem nim od jesieni bo mam dwa inne .... taka sytuacja spontaniczna
Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka
to w sumie tylko 5 miechow ;)
Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka
Edytuj posty!
Ostatnio edytowane przez Anatol ; 30-03-2016 o 22:08
To nie ta sama? Bo ktoś usunął z 1 posta numer rejestracyjny, a kojarzę początek SG...
http://olx.pl/oferta/bmw-seria-7-e38...5-IDeMuYZ.html
z takimi zdjęciami to za 20 nikt po nią nie przyjedzie
Sprzedający to zwykły prostak.Na pytanie (na "twarzoksiążce") czemu ma halogeny od benzyny,uszkodzoną podsufitkę,za mały profil opon i wiele innych (w tej cenie) zaczął się rzucać(dużo wulgaryzmów).Jedna osoba zapytała go czemu po tygodniu sprzedaje to odpowiedział,że chce wrócić do mercedesa i hu... .Wychwalał pod niebiosa mechanikę w każdej swojej wypowiedzi,czego nie widać na zdjęciach.Ogólnie nie był w stanie odpowiedzieć na żadne pytanie konkretnie.W sprawie rozmiaru opon odpowiadał,że i tak wszyscy się oglądają i hu....Podsufitkę to on pier... a na halogeny ma wyje....
Generalnie nie polecam właściciela auta burak,prostak i szkoda słów,.Post został usunięty po 40 minutach.Co do auta... Chyba sprawa się wyjaśniła.Poprzedni właściciel miał ją jako stojącą doniczkę w ogrodzie,kolejny sprzedaje po tygodniu.
Edyta:
Cena już spada.Kilka tematów pokasowanych z opisem auta.Opis oczywiście "upiększony" o poprawki pod przyszłego "klyjenta"...
Szkoda ,że nie mam pierwszego opisu...
Jeśli ktoś jest zalogowany na tej grupie to jeszcze może poczytać.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Też zwróciłem uwagę, że cena w dół do 23tys. jak by nasze forum czytał. Ja osobiście opuściłem nasz rynek no jak widać nawet w tych pieniądzach miny i sztucznie zawyżają ceny.