saula
za ciekawie ten reportaz nie wyglada ,ale ja mimo to bym zamienil moja 7 na nowy model :)
Koles jakies bzdury opowiada, bo E66 to nie jest 7er po liftingu :? :shock:
Pomine rowniez to, ze w/g goscia srodek jest taki sam jak w E90 (trojce) - bez gadzetow. Mam nadzieje ze ten pajac co byl w TV i testowal F01 to czyta bo wszystko sie rozni E90-F01 z zapachem wewnatrz wlacznie.
Gosc - wiedza ksiazkowa. Woz - naprawde dobry. Warto ten link obejrzec
przypominam ze według "fachowca" e90 to seria 5 :D :D "jest nie do odróżnienia od e90, czyli wspaniałej nowej 5tki" ;D ;D ;D
A ciekawi mnie jeszcze sprawa z tym "Aktywnym tempomatem", pewnie działa od jakiejs prędkości np. 50km/h i pewnie temu przy 40 i 35km/h samochód nie chamował przed sabem, prawda?
"With Great Power, Comes Great Responsibility"
jak ktoś tam pisał pod spodem załącza się powyżej 50km/h
nawet normalny w naszych chyba można włączyć od 35 czy 40 więc ten gość to pajac! ;D
a z tym e66 i e90 to już mnie normalnie rozwalił....
co do właściwości jezdnych to pierwszy raz słyszę taką opinie, przeważnie opinia nie schodzi poniżej fenomenalna/ czegoś takiego jeszcze nie było...
było e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r
Taaa miał panzera ciekawe po co. A z E66 i E90 no comments Zrobili dzień wcześniej halo z autobusem i totalnie się typ zbłaźnił
Poziom wiedzy i testów lekko mówiąc żenujący. Poza tym to co zjechali na początku, czyli boczne kamery i rozpoznawanie znaków z ograniczeniami spisuje się akurat bardzo dobrze :] A mylenie oznaczeń poprzednich odmian 7er i E90 z serią 5, cóż... nie wiem kto zatwierdził ten materiał, ale zarówno on, jak i prowadzący powinni się pożegnać z pracą.
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Ciekawe kto takiemu idiocie dałby 7er High Security?!?!?!?!?!?
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
nei ma jak e65
dajcie spokój.... normalnie nie mam słów na temat tego "niby-testu".. aktywny tempomat już działał w e38 (tylko trzeba umieć go używać)