Siema szukam jakiego¶ sensownego e38 kiedy¶ e32(ale to wogóle chyba nie wykonalne) w beznyznie najlepiej z gazem do roku 1999 (mia³em kiedy¶ heh740D i 528). Ogólnie przedzia³ cenowy jaki sobie wyznaczy³em 14 15 tysiêcy nie wiem czy du¿o czy ma³o( silnik najlepiej 735 730), ale w tym przedziale cenowym nic nie ma od dawna sensownego, albo za 8 9 trupy albo jakie¶ dwie trzy sztuki za 20 w które i tak trzeba wsadziæ sporo gotówki. Takie co¶ rzuci³o mi siê w oczy ale ju¿ ten Pan wystawia je który¶ raz z kolei i nie wiem czy juz tego auta w innym mie¶cie nie widzia³em taniej z pó³ roku temu?
http://olx.pl/oferta/bmw-7-e38-735i-...tml#dbe60d779e
Dziêki za opinie, jak macie co¶ fajnego na oku bo wiem ¿e ogl±dacie te¿ aukcje z uzale¿nienia do 7wklejcie tu link , mieszkam w Katowicach wiêc wycieczki nad morze z autopsji raczej odpadaj±, chyba ¿e co¶ naprawdê wartego zainteresowania bêdzie.
Pozdrawiam.

740D i 528). Ogólnie przedzia³ cenowy jaki sobie wyznaczy³em 14 15 tysiêcy nie wiem czy du¿o czy ma³o( silnik najlepiej 735 730), ale w tym przedziale cenowym nic nie ma od dawna sensownego, albo za 8 9 trupy albo jakie¶ dwie trzy sztuki za 20 w które i tak trzeba wsadziæ sporo gotówki. Takie co¶ rzuci³o mi siê w oczy ale ju¿ ten Pan wystawia je który¶ raz z kolei i nie wiem czy juz tego auta w innym mie¶cie nie widzia³em taniej z pó³ roku temu?
Odpowiedz z cytatem
Nie mam jaki¶ specjalnych wymagañ, byle nie by³o tego szarego weluru co bmw montowa³o i klimy na pokrêt³a jako¶ mi to nie pasuje. Mia³em w 740D masa¿e tv itd bardziej szpan jak kto¶ spyta ni¿ rzecz u¿ytkowa. Damian728 Twoja Be em to ta z O³awy czarna z lpg jak tak trochê musia³bym poczekaæ a¿ cena zacznie spadaæ
. Vin postaram siê wkleiæ jak uda mi siê pogadaæ z sprzedaj±cym. Auta nie szukam na gwa³t, ale powoli te¿ zaczynam ogl±daæ e39 wiêcej tego jest.