Siema szukam jakiegoś sensownego e38 kiedyś e32(ale to wogóle chyba nie wykonalne) w beznyznie najlepiej z gazem do roku 1999 (miałem kiedyś heh740D i 528). Ogólnie przedział cenowy jaki sobie wyznaczyłem 14 15 tysięcy nie wiem czy dużo czy mało( silnik najlepiej 735 730), ale w tym przedziale cenowym nic nie ma od dawna sensownego, albo za 8 9 trupy albo jakieś dwie trzy sztuki za 20 w które i tak trzeba wsadzić sporo gotówki. Takie coś rzuciło mi się w oczy ale już ten Pan wystawia je któryś raz z kolei i nie wiem czy juz tego auta w innym mieście nie widziałem taniej z pół roku temu?
http://olx.pl/oferta/bmw-7-e38-735i-...tml#dbe60d779e
Dzięki za opinie, jak macie coś fajnego na oku bo wiem że oglądacie też aukcje z uzależnienia do 7wklejcie tu link , mieszkam w Katowicach więc wycieczki nad morze z autopsji raczej odpadają, chyba że coś naprawdę wartego zainteresowania będzie.
Pozdrawiam.

740D i 528). Ogólnie przedział cenowy jaki sobie wyznaczyłem 14 15 tysięcy nie wiem czy dużo czy mało( silnik najlepiej 735 730), ale w tym przedziale cenowym nic nie ma od dawna sensownego, albo za 8 9 trupy albo jakieś dwie trzy sztuki za 20 w które i tak trzeba wsadzić sporo gotówki. Takie coś rzuciło mi się w oczy ale już ten Pan wystawia je któryś raz z kolei i nie wiem czy juz tego auta w innym mieście nie widziałem taniej z pół roku temu?
Odpowiedz z cytatem
Nie mam jakiś specjalnych wymagań, byle nie było tego szarego weluru co bmw montowało i klimy na pokrętła jakoś mi to nie pasuje. Miałem w 740D masaże tv itd bardziej szpan jak ktoś spyta niż rzecz użytkowa. Damian728 Twoja Be em to ta z Oławy czarna z lpg jak tak trochę musiałbym poczekać aż cena zacznie spadać
. Vin postaram się wkleić jak uda mi się pogadać z sprzedającym. Auta nie szukam na gwałt, ale powoli też zaczynam oglądać e39 więcej tego jest.