Zmieni³em wiatrak na visco i lata na lewo i prawo, pytanie czy to samo visco ma luz bo jak na wy³±czonym silniku nim ruszam na boki to czuje luz i czy to jest dopuszczlne, czy ten wiatrak by³ ¼le wyprodukowany...!?
Zmieni³em wiatrak na visco i lata na lewo i prawo, pytanie czy to samo visco ma luz bo jak na wy³±czonym silniku nim ruszam na boki to czuje luz i czy to jest dopuszczlne, czy ten wiatrak by³ ¼le wyprodukowany...!?
Visco ma luzy. Niby nie powinno mieæ ale ka¿de jakis luzik ma.
Ile tego luzu masz na koncu wiatraka ? 2,3,4,5,6 mm ?
Na oko to chyba cm :D Tak mi siê wydaje jak patrze na wiatrak... A na samym visco hmm trudno powiedzieæ, wydaje siê niewielki
Eeeeeee to standard .....Widzia³em gorsze i jezdzi³y.
Kupi³em kiedy¶ nowiutkie do E32 i na dzieñ dobry mia³o z 0,5cm luzu na koñcu wiatraka oczywi¶cie.
Wkleje filmik, wierz by³o ¼le. A by³o bo za³o¿y³em stare (kawa³ek na wiatraku od³amany) a jest o wiele lepiej. Wiec nowy idzie do zwrotu :(
A to luz masz czy odchy³ na wiatraku i nim rzuca³o ?
zaraz zobaczysz :) Jestem u dziewczyny i nie mam dostêpy do swojego sprzêtu... ale poniewa¿ okaza³o siê ¿e ma klucz 32 to tez wyj±³em to visco ///
hehe dobra dawaj ....popatrzymy w czym problem
W sumie to chyba wiadomo w ¿e wina wiatraka, mimo ¿e stary ma u³amany kawa³ek to i tak mam o MEGA mniejsze odchy³y ni¿ nowy...Ale i tak wklejê dla potomnych:)
Aaaaa Czyli wiatrak jest krzywy a nie luz na ³o¿ysku w visco. Tak Ciê zrozumia³em na pocz±tku ,¿e visco ma luz.