witam ponownie
co s±dzicie o tym aucie http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...l#contact-form
witam ponownie
co s±dzicie o tym aucie http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-7...l#contact-form
Je¶li prawd± jest to co pisze sprzedaj±cy to braæ
Ale trzeba to dok³adnie zweryfikowaæ.
+ dla sprzedawcy, ¿e umie pisaæ. Aut w tym wieku od mato³ów nie warto raczej ogl±daæ.
Sama instalacja LPG i felgi to circa 5000 z³ jakby¶ chcia³ sobie za³o¿yæ wiêc cena zachêcaj±ca.
PS
Popro¶ o VIN i sobie rozkoduj.
Poczytaj te¿ E38 buyers guide na meeknet :)
Ostatnio edytowane przez Velocityraptor ; 19-03-2016 o 18:17
gaz+ko³a ~7000. Czy Individual nie powinien mieæ takowego napsiu na listwach??
Je¶li wszystko ok to cena naprawdê dobra.
Ostatnio edytowane przez majster33 ; 19-03-2016 o 18:33
Jecha³bym,bo czujê, ¿e szybko to auto zejdzie.
By³y:
VW Jetta A2
Opel Astra G Caravan
BMW E32 730i[*][*]
VW Passat B5 Variant
BMW E38 728iA
BMW E39 535iA
Audi A3 8P 2.0T++
Audi A6 C6 2.7 TDI++ Quattro
BMW E91 318d+
VW Phaeton 3.2
Astra GTC OPC Line
Mercedes CLK W209 200K lift
BMW E90 320dA 177KM 08'
proszê Wszystkich zainteresowanych tym egzemplarzem, ¿eby omijali to auto z daleka
by³em w ¶rodê 16 marca ogl±daæ to auto zrobi³em 400km i my¶la³em ¿e ju¿ w bardzo nie mi³y sposób
rozstanê siê z w³a¶cicielem...
Czy¿by kolejny k³amczuszek? Napisz co¶ wiêcej Maikel :)
oooo czyli jak zwykle Maikel bardzo proszê o szczegó³y mo¿e byæ na priv jak nie chcesz tutaj
bo mia³em chêæ jutro pojechaæ a mam 600km do go¶cia
to zacznijmy od pocz±tku, mój bliski przyjaciel szuka E38, poprosi³ mnie ¿eby siê z Nim przejecha³ obejrza³ to auto...
nie chodzi o bud¿et bo co¶ nam siê wydawa³o ¿e za tanio jak na zadbany egzemplarz ale pomy¶leli¶my mo¿e akurat
poza tym po telefonie do w³a¶ciciela, us³yszycie jaki to pasjonat fan marki, ¿e on by g...a nie kupi³ a sprzedaje to E38 po
pó³ roku u¿ytkowania... kolega wspomnia³ ¿e mamy 400km i nie chcemy siê zdenerwowaæ, zostali¶my zapewnieni ¿e bêdzie ok
wyjechali¶my o 4:00 rano z Lublina, nawigacja pokazywa³a ¿e 8:00 bêdziemy na miejscu ale o 7:00 dostali¶my telefon
jak tam droga, za ile bêdziemy itd. powiedzieli¶my ¿e chcemy odpaliæ auto jako pierwsi zimne po nocy, us³yszeli¶my ¿e
w³a¶ciciel ju¿ musia³ autem jechaæ i niestety jest zagrzane, po dotarciu na miejsce wskazówka temp. w pionie...
teraz postaram siê wymieniæ mankamenty, nie wiem czy wszystkie spamiêta³em...
- ca³y bok po stronie kierowcy malowany
- maska miernik nie pokazuje
- s³upek przedni od kierowcy miernik nie pokazuje
- kielich po stronie kierowcy rze¼biony, zgrzewy tragiczne, kielich pêka
- szyba przednia nieoryginalna, zbita w samym dolnym rogu jakby dosta³a od b³otnika
- linka otwierania maski, zwyk³y drut
- zbiorniczek p³ynu ch³odniczego zalany, sadzi p³yn
- chyba by³o s³ychaæ ³añcuch ale pewny nie jestem
- pompa paliwa na wymarciu, d¼wiêk straszny
- drzwi tylne po stronie kierowcy zatrza¶niête, nie otwieraj± siê
- za¶lepka poduszki w tylnych lewych drzwiach zmasakrowana, podobno po próbie otwarcia drzwi przez mechanika, sprzedaj±cy twierdzi ¿e kolor skóry standard 100sztuk do kupienia na allegro
- podsufitka zdejmowana, pofa³dowana
- drewno na drzwiach, na desce popêkane
- zamykam drzwi od kierowcy boczek odskoczy³, sprzedaj±cy z ironi± mo¿e spineczka albo jaki¶ ko³eczek
- tylny b³otnik nad lew± lamp± wgnieciony, sprzedaj±cy ¿e do wyci±gniêcia bez malowania jego lakiernik zrobi, pytam to czemu nie zrobi³ do sprzedania, cisza...
- zderzak tylny po lewej stronie 2cm od tylnego pasa, po prawej 5cm wysuniêty
- telefon, wy¶wietlacz wylany
pewnie co¶ jeszcze by³o ale ju¿ teraz nie pamiêtam
Ostatnio edytowane przez Maikel ; 19-03-2016 o 20:32
a mia³em j± jutro ogl±daæ dla kumpla! w takim razie ju¿ nie pojadê bo i po co. Od ¶rody cena spad³a o 1tys. Przez telefon co¶ o vanosach mówi³ mi ale reszta oprócz nich, malowanego b³otnika i tych zatrza¶niêtych drzwi mia³a byæ lala.
Po zdjeciach nie wygl±da na taki pa¼dzierz, drewna ma na prawdê w piêknym kolorze.. szkoda