Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: e38 740i lpg olsztyn

Początkujący Użytkownik Awatar Maikel
    BMW
    e65 e36 Cabrio
    to złomowisko już kosztuje 17 tys :D

http://olx.pl/oferta/bmw-7-e38-740i-...87aae;promoted

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    było: e38 730d '01, e46 328i '98, e39 520d '01, e38 740iL '00, e61 530xi '05, jest : e61 520d '07

Powiem tak dziwi mnie jedna rzecz. Wszystkie oferty jakie tu ludzi wklejają - chodzi mi o e38 są do 20 tys. nawet jak na zdjęciach widać ze lipa cena typu 16-19 głównie przed lift to ludzie wklejają zapytania czy warto. Ja wystawilem moja za 20 900(w moim domysle ze 900 puszczam po " małych namowach
    " a później sie zobaczy)telefonów dość dużo - większość z "daleka" przez telefon mowie wszystko nic nie ukrywam wady mp :Maly pryszcz na tylnych drzwiach poza tym brak jakichkolwiek oznak rdzy - klijent juz nie przyjezdza.
    I dochodzę do wniosku ze te wszystkie zlomy po które ktos jedzie pół Polski i później WKU...IENIE wklejają właściciele lub znajomi. Albo każdy się łudzi ze można kupic e38 bez pakietu startowego do 15 tys i to jeszcze najlepiej po lifcie

Zaawansowany Użytkownik Awatar kociniak08
    BMW
    e38 750
    Taka rzeczywistość każdy chce kupić jak najtaniej. Dopiero później się okazuje, że można było trochę przepłacić. Ja od jakiegoś czasu doszedłem do wniosku, że za dobre auto zawsze trzeba przepłacić. Grubo ponad cenę rynkową. Podejrzewam, że za tą cenę 17k zł auto z linku i tak dość szybko pójdzie. Przyjedzie ktoś kto ma mniejsze wymagania lub mniejszą wiedzę i kupi. Polift V8 z gazem w indyvidualu ładnie wyglądajacy z ładną skórą za mniej niż 17tys. Chętny na pewno się znajdzie.
    Było BMW e32 750 V12

Doświadczony Użytkownik Awatar darekbb
    BMW
    E38 730iA 1995
    Cytat Zamieszczone przez kociniak08 Zobacz posta
    Taka rzeczywistość każdy chce kupić jak najtaniej. Dopiero później się okazuje, że można było trochę przepłacić. Ja od jakiegoś czasu doszedłem do wniosku, że za dobre auto zawsze trzeba przepłacić. Grubo ponad cenę rynkową. Podejrzewam, że za tą cenę 17k zł auto z linku i tak dość szybko pójdzie. Przyjedzie ktoś kto ma mniejsze wymagania lub mniejszą wiedzę i kupi. Polift V8 z gazem w indyvidualu ładnie wyglądajacy z ładną skórą za mniej niż 17tys. Chętny na pewno się znajdzie.
    Dokladnie. Zwlaszcza ze to drewno jest bardzo rzadko spotykane i wygląda obłędnie..

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Na forum panuje opinia, że drogo to dobrze a to guzik prawda, handluje to wiem za ile ludzie oddają dobre auta, byście niektórzy nawet nie spojrzeli na ogłoszenie w tych pieniądzach.. Jakbym 6 lat temu napisał za ile kupiłem E65 to zaraz by sie pojawiły posty, że zaraz mi padnie, ze pewnie złom kupiłem :)

Przestańcie sie sugerować ceną, taka tylko dobra rada :)

Zaawansowany Użytkownik Awatar kociniak08
    BMW
    e38 750
    Gdyby wszyscy z forum sugerowali się ceną to byśmy jeździli tymi PEREŁKAMI z Japonii. Droższymi dwa razy od naprawdę zadbanych egzemplarzy. Przede wszystkim trzeba sprawdzić dobrze auto niezależnie od ceny. A niestety w większości się zdarza, że te tanie są w najgorszym stanie. Na pewno są wyjątki lecz to loteria 1 na 5-10 może być godny do zobaczenia za najniższa cenę. Tak samo w druga stronę auta wystawione za grubo ponad średniej rynkowej też nie musi być idealne. Także czy drogo czy tanio zawsze i tak trzeba wszystko sprawdzać. Wszystko zależy od podejścia.
    Było BMW e32 750 V12

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    było: e38 730d '01, e46 328i '98, e39 520d '01, e38 740iL '00, e61 530xi '05, jest : e61 520d '07
    Cytat Zamieszczone przez kociniak08 Zobacz posta
    Polift V8 z gazem w indyvidualu ładnie wyglądajacy z ładną skórą za mniej niż 17tys. Chętny na pewno się znajdzie.
    Ale czy to jest Indyvidual??nie powinien mieć napisów na listwach?? jest zdjęcie kawałka listwy i tam nic nie widać czyli ma napis BMW. A to drewno to co kto lubi dla mnie najgorsza sprawa to ten peknięty kielich nie wiem czy to tak do konca da sie zrobić - samochód cięzki. Dla mnie taka wada od razu sprawia że nawet bym nie pojechał tego ogladać

Panowie macie rację ale tak zejdę na temat mojej 740il wg mnie cena jest OK i moje pytanie co odstrasza
    - to że jest to long
    - to że jest z USA - po trzech latach by było cos widać że spawany z dwóch :)
    - czy to że mówię pzrez telefon o głupotach typu - mały pryszcz na tylnych drzwiach - zamontowany sprawny wentylator klimy ale przed lift i nie działa - można by się pokusic o pomalowanie fotela kierowcy nie na siedzisku ale oparciu - wyszło po czyszczeniu - brak przetarć przecięć
    - zrobiony rozrząd i podanie o tym inforamcji i pytanie "Panie a co urwał się łańcuch" itd

Edytuj posty!!
    Ostatnio edytowane przez Anatol ; 24-03-2016 o 13:34

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Ja tam wiem, że jak nie pytają to nic nie mówić, bo każdy sobie (zresztą na forum to widać) jakieś historie dopowie. Nigdy nie dogodzisz !

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    Tak trzeba zrobić. Ale narazie nie wystawiam poczekam do lata.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez Aldik Zobacz posta
    Na forum panuje opinia, że drogo to dobrze a to guzik prawda, handluje to wiem za ile ludzie oddają dobre auta, byście niektórzy nawet nie spojrzeli na ogłoszenie w tych pieniądzach.. Jakbym 6 lat temu napisał za ile kupiłem E65 to zaraz by sie pojawiły posty, że zaraz mi padnie, ze pewnie złom kupiłem :)

Przestańcie sie sugerować ceną, taka tylko dobra rada :)
    zgadzam się w 100% !

Uprawnienia umieszczania postów