Witam, piękne dzięki za wyczerpującą odpowiedź , jak już pisałem stawiałem na Navi ponieważ już miałem podobną sytuację a dokładnie kupiłem auto i nie było Navi , (radio uruchamiało się z opóźnieniem reszta ok) myślałem że to brak płyty (jak zapewniał sprzedawca...) zakupiłem i nic , zakupiłem więc cały czytnik i po podłączeniu nowego Navi działała radio gra , radość trwała ok 2 tygodni z tym że po 2 tygodniach nie działało nic - Navi radio , komputer itd - sprzedawca w ramach rękojmi wymienił mi czytnik i znów cieszyłem się sprawnym autkiem , po ok 3 miesiącach znów to samo a dokładnie - brak Navi brak radia brak zmieniarki , na wyświetlaczu brak połowy funkcji np komputera - co ciekawe po próbie odłączenia akumulatora po pierwsze nie ma możliwości ustawienia zegarka oraz menu wróciło do języka włoskiego po przestawieniu w opcjach na ekranie środkowym jest język angielski a na liczniku dalej włoski ...
dziś rano próbowałem zakładać pętle w miejsce navi i radia pod panelem klimy i nic ..

Odpowiedz z cytatem