Aldik ale czyta³e¶ moje poprzednie posty?to ¿e malowe to wiadome ze nowe nie jest i mog³o byæ ale za inn± cenê. Jak siê jedzie ogl±daæ jedna z najdro¿szych z allegro to czym¶ musi siê wyró¿niaæ. Co innego jak by koszwala 40k wtedy na takie rzeczy mo¿na przymkn±æ oko.
Tomek,b³±d by³ co¶ ze spalinami ale dok³adnie nie potrafiê go powtórzyæ. Ceny nie negicjowqlismy bo przecie¿ za 40k by nie odda³ a naszym zdaniem wiêcej warta nie by³a :-)
Mozna by by³o mieæ pretensje je¿eli w trakcie rozmowy przed ogl±daniem na wyra¼ne zapytanie zostaj± zatajone fakty jak np.:
- cofniêty licznik
- wtórne malowanie
Niestety nie wywnioskowa³em czy o to pytali¶cie.
To za jaka cenê wystawi³ auto to ju¿ jego indywidualna sprawa.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
Sebek,przy takiej kwocie to dwa podstawowe pytania. Sebastian zosta³ poinformowany ze mo¿na jechac do ASO w celu weryfikacji i ¯ADEN element nie by³ lakierowany...
czyli go¶ciu przygra³ w uja i tyle
natomiast sam fakt malowania w starym aucie to tylko zaleta bo mamy piekny lakier a nie stary wyblakniêty z rysami i odpryskami
oczywi¶cie o ile by³o malowane jak nale¿y a nie na odwal siê
a co do kwoty to nie uwa¿am ¿eby 60k za 750 by³o a¿ tak drogo swrgo czasu jak szuak³em koledze 550 e35 to ³adne sztuki na mobli by³y po 80-90k niestety
wiem, ¿e e65 za 20-30 te¿ s± ale niestety wiele zazwyczaj pozostawiaj± do ¿yczenia
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 20-03-2016 o 18:12
Jak widaæ po raz kolejny cena nie ¶wiadczy o stanie.
Dzuda masz sporo racji, jak cena w kosmos to auto powinno byæ jak nowe. Pisa³em tak ogólnie..
320 tysiecy w 2015 roku mia³a :) wiec sporo zgubila z licznika .
No w takiej sytuacji to nie³adnie - mydlenie oczu przez telefon z nadzieja ze trafi siê leszcz i ³yknie auto bez s³owa.
Wstawi³em w pierwszym po¶cie screena og³oszenia.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odno¶nie funkcjonowania forum, wspó³pracy ...
Proszê o kontakt ze mn± .!
Panowie trochê jestem zdziwiony ¿e glupiego Vinu stare wyjadacze nawet nie sprawdziliscie a w wiekszosci przeciez to podstawa .... wygl±da na to ¿e Boga za nó¼ki chcia³ kolega z³apaæ ;) bez obrazy ale usmialem sie bardzo ;)
Wys³ane z mojego GT-N8000 przy u¿yciu Tapatalka