...i kogo¶ kto uwierzy w roczny przebieg rzêdu 13tys km w samochodzie w którym jazda jest celem sama w sobie;)
...i kogo¶ kto uwierzy w roczny przebieg rzêdu 13tys km w samochodzie w którym jazda jest celem sama w sobie;)
ostatnio mia³em auto z 2001r, lakier orygina³ i hmm i szkoda, ¿e nie by³o malowane... po tylu latach ilo¶æ rys i wgniotek wymusza malowanie po³owy auta...
Co do strony z przebiegiem, mia³em nadziejê ¿e kto¶ zna jak±¶ gdzie mo¿na sprawdziæ go na poczekaniu i za friko :)
Ostatnio edytowane przez Aldik ; 18-03-2016 o 18:25
Masz racjê Aldik, malowane auto nie zawsze jest minusem. Jak jeste¶ pedantyczny i naprawdê lubisz swoje auto to prêdzej czy pó¼niej co¶ pomalujesz je¶li nawet nie wiêkszo¶æ auta. Ja e39 malowa³em nawet 2 razy wbrew logice ale za to ka¿dy ogl±da³ siê na moje 18 letnie auto. Z moj± e66 bêdzie podobnie. Najlepszy tuning to ³adny lakier i dopasowana felga i nigdy zdania nie zmieniê.
Ja tez nie przekre¶lam malowanego auta.Trzeba wiedzieæ czemu by³o malowane i posprawdzaæ reszte punktów czy nie ma szpachli.Ja swoj± jak kupi³em by³a w orgin.lakierze.Ale mia³a do³ki parkingowe,wiêc pomalowane by³y prawie 2 ca³e boki.Co innego jak ma pod³u¿nice malowane,lub co¶ pod mask±.O felcach nie wspomnê.Wtedy daje to do myslenia.
by³o E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Auto na pierwszy rzut oka wygl±da ³adnie, co innego z bliska :) w tym stanie mo¿na by za ni± daæ 45k z³. Poza tym je¿d¿ona kanapa w krótkiej wersji jest bezcelowa.
Ostatnio edytowane przez sebobass ; 18-03-2016 o 21:30
Jaro...ale Ty mia³e¶ malowane e65 za 30k a nie za 57k.
E65 za blisko 60k ,bo tyle wyjdzie powinna byæ w stanie takim, gdzie nie mo¿na siê do czego¶ doczepiæ
Lukasz podpinali¶cie kompa? sprawdza³e¶ od czego pali siê czerwony samochodzik? za ile by³ wstanie j± sprzedaæ?
Ale malowane auto to nic z³ego, rysy to norma, ja te¿ malowa³em pare elementów i w sumie tylny zderzak jeszcze powinienem bo te¿ porysowany. Wiele osób ma zakodowane, ¿e malowane = mega powypadkowy a to nic innego jak niedouczenie ..
Niestety u nas ludzie na ¶lepo z miernikiem przyje¿d¿aj± po auto i jak im pokazuje ponad normê to jad± dalej, taka logika..