Cześć jestem Cziko i od zawsze lubowałem się w e32 i e38 wiec w końcu postanowiłem zakupić na daily i tak się zagalopowałem ze wyszło ze mam 3 sztuki :D jedną na pewno zostawię dla siebie i może drugą dla brata
Wszystkie to US spec świeżo importowane prze zemnie osobiście , bezwypadkowe jedynie e38 ma małe szkody w postaci pobitej lampy wgnit na masce i błotniku przednim
Pierwsza to e32 750il 103k mil przebiegu , 3 właścicieli od nowości ja jestem 4
Posiada podwójne szyby i rzadko spotykane przednie lampy bez soczewek :D za to w środku brakuje oryginalnego telefonu może ktoś ma na sprzedaż ??
Auto ma książkę serwisową itd
Sprzedane jako nowe i użytkowane najpierw w californi a później na florydzie zero rdzy !! auto boryka sie z jakimiś problemami elektrycznymi nie działają wycieraczki ,szyby ,radio ,szyberdach może macie pomysł od czego zacząć poszukiwania problemu ?? oczywiście bezpieczniki sprawdzone :)
foty brudnego auta zrobione 5min po rozładowaniu z portu w transporcie uszkodzili dokładkę pod zderzakiem i osłonę pod silnikiem
Kolejna to e32 740i 117k mil przebiegu , 2 właścicieli od nowości ja jestem 3
1 właścicielem od 93 do 2009 roku był Japończyk :D Auto ma książkę serwisową rachunki itd
Sprzedane i użytkowane całe życie w californi :) zero rdzy i chyba dość rzadko spotykany kolor brokatrot
No i e38 740i z 2001roku z przebiegiem 78k mil w mpaku i schadowline 2 właścicieli od nowości
Sprzedane i użytkowane całe życie w californi :)
dzis w nocy bedzie juz w domu na razie mam tylko takie foty jeszcze z usa