Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: bmw e38 730d legionowo

Początkujący Użytkownik
    BMW
    chęć zakupu e38
    mi mówił że robił wszystkie 4nadkola a jak pytałem o drzwi i klape to mówił że nic nie robił i nic nie ma
    a co do faktur do dziwne gość ma niby kase na 6nowych wtrysków (przy 260tys???) a nie ma na to rachunku
    wypisane większość najdroższych części wtryski skrzynia pompa zawiecha a nie ma rachunków i to mi daje do myślenia
    bo mam ponad 300km od siebie, może jest ktoś z okolic wawy kto mógłby zobaczyć auto

Początkujący Użytkownik
    BMW
    poszukuje e38 730d
    Też mam do niej ok tylu km dlatego mnie to powstrzymuje. Już nie chodzi o paliwo tylko zmarnowany czas. Auto w ostatnim roku zrobiło ok. 8 tyś km tak wiem mało jak na diesla ale sam swoimi w roku robiłem 5 tyś bo do pracy mam 4km.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Zaawansowany Użytkownik Awatar phdomek
    BMW
    e32 730i V8 93''
    Jestem z Legionowa i mógłbym pomóc ale z góry mowie ze nie jestem fachowcem. Jakieś zdjęcia mogę po robić i spojrzeć gleboko w oczy typkowi.

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Cytat Zamieszczone przez FranciszekDolas Zobacz posta
    Po zdjęciach zła nie jest w niezłym stanie skóra, co do faktur rozumiem że wszyscy serwisują w ASO na fakturki ...
    Tylko ASO wystawia faktury za zakupione części i przeprowadzone naprawy?
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez kicha170492 Zobacz posta
    mi mówił że robił wszystkie 4nadkola a jak pytałem o drzwi i klape to mówił że nic nie robił i nic nie ma
    a co do faktur do dziwne gość ma niby kase na 6nowych wtrysków (przy 260tys???) a nie ma na to rachunku
    wypisane większość najdroższych części wtryski skrzynia pompa zawiecha a nie ma rachunków i to mi daje do myślenia
    bo mam ponad 300km od siebie, może jest ktoś z okolic wawy kto mógłby zobaczyć auto
    szkoda nawet komentować takich wypowiedzi...

Zaawansowany Użytkownik Awatar Kamiloo_
    BMW
    e38
    Tak tylko Aso.. kazdy szanujacy sie warsztat mówię poważny ma nawet historię serwisową w kompie moj serwis co prawdą nie autoryzowany zakłada książkę serwisową ja mam taka

Faktury nie sa potrzebne bo niektórzy wrzucają sobie w koszta ale książka lub z dowodem do tego warsztatu co to wymienial a wypisac siebie na allegro po myslinku to każdy umie... nie wierzył bym w to

Wysłane z mojego KIW-L21 przy użyciu Tapatalka

Początkujący Użytkownik Awatar kLaMaDE
    BMW
    e38 3.0d

Cytat Zamieszczone przez Kamiloo_ Zobacz posta
    Tak tylko Aso.. kazdy szanujacy sie warsztat mówię poważny ma nawet historię serwisową w kompie moj serwis co prawdą nie autoryzowany zakłada książkę serwisową ja mam taka

Faktury nie sa potrzebne bo niektórzy wrzucają sobie w koszta ale książka lub z dowodem do tego warsztatu co to wymienial a wypisac siebie na allegro po myslinku to każdy umie... nie wierzył bym w to

tak tylko czytaj se robil np skrzynie i wtryski a na skrzynie to gwarancja , jedynie ze kolega mu w piwnicy naprawial .... kto by naprawial czesci za 8tys zl i nie wzial gwanarncji ??

No a ksiazke to np ja sam prowadze i rzetelnie wypisuje kiedy i co robie przy samochodzie

wiec ja tego samochodu osobiscie nawet bym nie jechal ogladac ...

BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez kLaMaDE Zobacz posta
    tak tylko czytaj se robil np skrzynie i wtryski a na skrzynie to gwarancja , jedynie ze kolega mu w piwnicy naprawial .... kto by naprawial czesci za 8tys zl i nie wzial gwanarncji ??

No a ksiazke to np ja sam prowadze i rzetelnie wypisuje kiedy i co robie przy samochodzie

wiec ja tego samochodu osobiscie nawet bym nie jechal ogladac ...
    Tak tylko niektóre części jak sa wymieniane w szopie tracą gwarancję..a z tym zakładaniem ksiĄżki na własną rękę to jest różnie może akurat robisz to uczciwie, znam takich co lataja po motoryzacyjnych zbierają paragony oczywiście nie swoje wpisują różne rZeczy do "zeszytu" a to stek bzdur które ciężko zweryfikować

Początkujący Użytkownik Awatar kLaMaDE
    BMW
    e38 3.0d
    Cytat Zamieszczone przez Kamiloo_ Zobacz posta
    Tak tylko niektóre części jak sa wymieniane w szopie tracą gwarancję..a z tym zakładaniem ksiĄżki na własną rękę to jest różnie może akurat robisz to uczciwie, znam takich co lataja po motoryzacyjnych zbierają paragony oczywiście nie swoje wpisują różne rZeczy do "zeszytu" a to stek bzdur które ciężko zweryfikować

no tez prawda ale jesli chodzi drozsze rzeczy to biore fakture mam komplet wszystkich napraw od nowosci tego samochodu czyli 2000 grudzien , olej pilnowany w skrzyni co 100tys i przy przebiegu 400tys nawet leciutko nie szarpnie skrzynia jak nowa

BMW
    e38
    Cytat Zamieszczone przez kLaMaDE Zobacz posta
    no tez prawda ale jesli chodzi drozsze rzeczy to biore fakture mam komplet wszystkich napraw od nowosci tego samochodu czyli 2000 grudzien , olej pilnowany w skrzyni co 100tys i przy przebiegu 400tys nawet leciutko nie szarpnie skrzynia jak nowa
    No to pogratulować i tak trzymac trzeba ratowAć wywarły gatunek