Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: zestaw HID i problemy z gazem

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728 e38
    Cytat Zamieszczone przez Mięsny730 e38
    tak ma każda która ma założone ringi ccfl, poprostu komputer sprawdza żarówki, i tyle ;)
    co 3 sekundy którąś ze stron, a ringi mają dużo mniejszy czas reakcji niż tradycyjna żarówka, więc zdążą się zapalić - też się strasznie zdziwiłem jak pierwszy to zobaczyłem :P a z 2giej strony fajny bajer, znajomi do tej pory się pytają co powoduje taka "dyskoteke" ;)

---Xenon w domu:
    http://swiatla.arbiter.pl/galeria/xenony.w.zyrandolu - czego to ludzie nie wymyślą

---
    Ah zapomniałem napisać o najważniejszym, tak jak ktoś mówił odłącz przetwornice i sprawdź jak zachowuje się samochód jadąc na LPG - jeśli będzie wszystko ok, za ekranuj przetwornice oraz przewody wysokiego i niskiego napięcia.
    "With Great Power, Comes Great Responsibility"

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    E38 728iA
    Cytat Zamieszczone przez nosek
    ---Xenon w domu:
    http://swiatla.arbiter.pl/galeria/xenony.w.zyrandolu - czego to ludzie nie wymyślą

.
    Moj kolega zrobil sobie latarke xenonowa. Prad bierze z gniazda zapalniczki. :D

Doświadczony Użytkownik Awatar MariuszE38
    BMW
    Sprzedane
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    PS.
    http://moto.allegro.pl/show_item.php...2+wys%C5%82any.

zobaczcie w najczęściej zadawanych pytaniach (na dole strony) punkt 1

ludzie nie wytrzymałem i zgnoiłem gościa na maxa. Jak później się dziwić, że cała wieś jeździ na xenonach w każdym jednym złomem rażąc wszystkich tak że nie da się tego opisać :razz:
    Całe szczęście już niedługo panowie z policji zrobią porządek ze wszystkimi, którzy mają xenony z allegro w światełkach bez soczewki.... i będzie dużo kasy dla diagnostów :hihi:
    ex:
    E36 325 TDS AC Schnitzer (160KM, 305Nm)
    E38 728iA Shadowline Individual
    E53 X5 4,4i Sport Pack

Zaawansowany Użytkownik Awatar max
    BMW
    E38 730D
    To mruganie ringów można uznać za bajer tak :) ? nie padną od tego mrugania przetwornice ???
    a ja myślałem że coś nie tak ... :)

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    728 e38
    Cytat Zamieszczone przez max
    To mruganie ringów można uznać za bajer tak :) ? nie padną od tego mrugania przetwornice ???
    a ja myślałem że coś nie tak ... :)
    Mi i tak przetwornice od ringów padaja co 2gi tydzień więc nie obchodzi mnie to :P - dopóki mam gwarancje
    Cytat Zamieszczone przez MariuszE38
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    PS.
    http://moto.allegro.pl/show_item.php...2+wys%C5%82any.

zobaczcie w najczęściej zadawanych pytaniach (na dole strony) punkt 1

ludzie nie wytrzymałem i zgnoiłem gościa na maxa. Jak później się dziwić, że cała wieś jeździ na xenonach w każdym jednym złomem rażąc wszystkich tak że nie da się tego opisać :razz:
    Całe szczęście już niedługo panowie z policji zrobią porządek ze wszystkimi, którzy mają xenony z allegro w światełkach bez soczewki.... i będzie dużo kasy dla diagnostów :hihi:
    Całe szczęscie że my posiadacze e38 mamy soczewki ;) Ale przyzam że po Białymstoku jeździ fiat 126p z xenonami Pozatym w Polsce nie bylo by takiej mody na xenony gdyby nie obowiazek jazdy na światłach 24/7- a xenon to wkoncu oszczędność :hah:

Poza tym podobne były opinie o samochodach z USA, a mimo to nic sie nie zmieniło i codziennie mijam przynajmniej 5 samochodów z pomarańczowymi postojówkami i na polskich blachach - a jakis rok temu polska policja nawet w TV mówiła o tym że niedługo zabiorą sie za auta importowane z USA.
    "With Great Power, Comes Great Responsibility"

Zaawansowany Użytkownik Awatar max
    BMW
    E38 730D
    Mi tam sie podobają jak kierunki są lekko podświetlane , jak bym nie miał clir... kierunków to bym sobie takie strzelił ;) myślę że nikomu to nie przeszkadza, a ładnie wygląda .

To że auta lekko pół śmieszne latają na xenonie to też ma dwie strony... z jednej strony może sie tak szybko nie rozwalą bo mają lepsze światła(a wiemy jakie słabe światła mają stare padaczki ), a z drugiej złej strony źle ustawione rażą innych, ale ze by zaraz dowód zabierali ??? na przeglądzie przecież ustawiają wysokość świateł, a przynajmniej powinni...

z innej beczki...
    pękła mi ostatnio sprężyna z przodu , szukałem wiec nowych. Jak by ktoś miał podobny kłopot... za standard niby w dobrej cenie chcieli 200 zł za szt ! a kupiłem za pare firmy jamex 3 cm niższe wiec jest git(nie są za niskie) za 250 zł. Jak by ktoś potrzebował polecam Dars Tuning Sopot :)

pozdro.

użytkownik
    BMW
    e38 czerwone
    Panowie u mnie krzaki z czujnikami mogą być ... z jednej strony auta z przodu mam 4 przetwornice ... dobrze ,że jak wszystkie działają to nic mądrego w zderzaku nie działa :)

Uprawnienia umieszczania postów