[QUOTE=kubaa.w;512931]Więc tak poduszek nie wymieniłem jakoś jak to zobaczyłem od dołu to czarna magia nie wiem jak się do tego zabrać.

druga sprawa zrobiłem tak jak mówiłeś Superman, sprawdziłem prąd po naładowaniu całkowitym aku i jest 12,3 - 12,7. Alternator ładuje bo pokazuje 14.4 - 14.7. Pobór prądu na uśpieniu jest 2,74 stanowczo za dużo... odłączyłem bezpiecznik od navi ( nie działało radio, zmieniarka, navi, i wyświetlacz ) pobór spadł do 1.03 i na tym koniec to nadal jest za dużo (chyba) dalej nie sprawdziłem bo cały czas jest 1.03. Jakieś sugestie? Jak odłączyć samo navi bez radia i zmieniarki? szukałem wiązki i za dużo kabli... Telefon nie ciągnie prądu ani żadne PDC, ciśnienie w oponach, żadna pompka od sprysków ani światła....

Odłączyłem na noc ten bezpiecznik od navi i zostawiłem auto na poborze 1.03, zobaczę rano ile wyjdzie

A wiesz że każdorazowe wyciągnięcie bezpiecznika wzbudza auto każdy który wyciągniesz czekasz aż się ponownie uśpi wtedy sprawdzasz i tak za każdym razem .Co do poziomu naładowania to się musisz zdecydować czy 12,3 czy 12.7 bo 12.7 ok ale 12.3 to powoli złom