Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Poka¿ wyniki od 21 do 23 z 23

W±tek: Problem z baga¿nikiem nie mo¿na go otworzyæ

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    730iA e38
    Sk±d
    wrzesnia
    Do: krzywy191 psika³em do tego zamka pare na¶cie razy i nic bo te¿ mia³em tak± nadzieje ¿e to wina le¿y po stronie nieruszanego zamka ale niestety jest to inny zamek definitywnie. Pozdrawiam wszystkich kochaj±cych BMW
    zakaz reklamy bez poprzedniego kontaktu z adminem ...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Mar 2009
    BMW
    e38 750i
    Sk±d
    Wawa
    ja teraz mam podobny problem dzi¶ zapomnia³em zamkn±æ bagaznika pod przejechaniu paru km sie o tym zorientowa³em a teraz jest tak ze klapa jest tak jakby otwarta czyt. ma luz ale ani jej zamkn±æ ani otworzyæ przy naciskaniu przycisku 0 reakcji , klapa zmieniana i zamek jest inny wiêc awaryjne odpada, z tym czujnikiem próbowa³em siad³em na ni± i naciska³em przycisk ale nic, jakie¶ pomys³y ?

Zaawansowany U¿ytkownik Awatar warszawa_24
    Do³±czy³
    Feb 2015
    BMW
    E32 M60B30
    Sk±d
    S³ubice
    Panowie, odkopiê temat, gdy¿ ¿aden z istniej±cych tematów nie pasuje pod moj± awariê.

Mam awariê zamka baga¿nika.
    Zamek u mnie ten nigdy nie dzia³a³, to znaczy nie mo¿na by³o obróciæ kluczem, ale po wci¶niêciu go otwiera³ baga¿nik elektrycznie.
    Da³em do ¶lusarza, dzia³a bo mogê ca³e auto zamkn±æ i otworzyæ, ale dalej w wyniku roz³adowania akumulatora nie jestem w stanie dostaæ siê do baga¿nika. Zamek ten nie chce ci±gn±æ ciêgna, które idzie do zamka, widaæ to na filmiku, który zrobi³em. Gdy rêcznie poci±gnê za te ciêgno to w tedy zamek siê otworzy.
    Proszê o pomoc

https://www.youtube.com/watch?v=vUp3hTUnPBw

EDIT - znalaz³em filmik, rano zobaczê, czy dzia³a
    https://www.youtube.com/watch?v=GXVcFMCTt1A
    Ostatnio edytowane przez warszawa_24 ; 21-11-2016 o 03:45

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •