Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Poka¿ wyniki od 11 do 20 z 23

W±tek: Problem z baga¿nikiem nie mo¿na go otworzyæ

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Szlachta Rydzyñska ko³o wsi Leszno
    tylko nie wgnieæ sobie karoserii!! Nie przesadzamy z si³a ale waln±æ trzeba aby zareagowa³. Ten patent zdradzi³ mi kolega Johny Bravo :) tyle ¿e mi czujnik zawiesi³ siê po otwarciu. Nie chcia³ za diab³a zamkn±æ, co dusi³em chcia³ otworzyæ dla tego pytam czy jak dusisz guzik to jest jaka¶ reakcja (ha³as si³ownika) je¿eli co¶ siê dzieje i jako¶ reaguje ale nie otwiera to bêdzie tylko zwiecha czujnika
    ---===Bo rado¶æ to suma drobnych przyjemno¶ci===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze wzglêdu na ograniczony czas coraz rzadziej zagl±dam na forum :(
    W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    730iA e38
    Sk±d
    wrzesnia
    Do coboss: No w³a¶nie tak jak piszesz tak siê zchowuje po naduszeniu guzika.
    zakaz reklamy bez poprzedniego kontaktu z adminem ...

Zaawansowany U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Nov 2007
    BMW
    728 e38
    Sk±d
    Bia³ystok/Gdynia
    mam podobne problemy kiedy klapa mi przymarznie, ale wtedy naciskam przycisk na pilocie i szarpie klap± do góry, je¶li lodu nie ma zbyt du¿o to odpuszcza za pierwszym razem.
    "With Great Power, Comes Great Responsibility"

u¿ytkownik
    Do³±czy³
    Jul 2007
    BMW
    e38 czerwone
    Sk±d
    Bia³ytok
    Cytat Zamieszczone przez nosek
    mam podobne problemy kiedy klapa mi przymarznie, ale wtedy naciskam przycisk na pilocie i szarpie klap± do góry, je¶li lodu nie ma zbyt du¿o to odpuszcza za pierwszym razem.
    Przesmaruj uszczelki silikonem ch³opie :) ... w weekend bierzemy siê za twój termostat u mnie w gara¿u - we¼ piwko dla mnie :)

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Cytat Zamieszczone przez point6
    Do coboss: No w³a¶nie tak jak piszesz tak siê zchowuje po naduszeniu guzika.
    Napisz czy co¶ posz³o w jedn± albo w drug± stronê?? Mo¿e masz pecha i ten czujniczek pad³ ca³kowicie :/

W sprawach pilnych proszê o kontakt na maila coboss@op.pl pamiêtajcie o zaznaczeniu, ¿e jeste¶cie klubowiczami!

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    730iA e38
    Sk±d
    wrzesnia
    Klapê otworzy³em mocno przycis³em klapê do baga¿nika z ca³ej si³y i kumpel nacisno³ przycisk od baga¿nika i klapa pu¶ci³a bez problemu. Dziêkuje wszystkim mocno za porady. :) Pozdrawiam
    zakaz reklamy bez poprzedniego kontaktu z adminem ...

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Aug 2008
    BMW
    E38 730i
    Sk±d
    L¡DEK-ZDRÓJ
    Witam.Jestem ¶wierzutko po jakierowaniu i sk³adaniu mojej buni.Mia³em ma³e problemy z wyregolowaniem zamka klapy baga¿nika i gdy j± doci±gno³ zamek i niereagowa³a na otwarcie z pilota czy mechaniczne musia³em mocno j± docisn±æ i w tym samym momêcie nacisn±æ przycisk otwierania .Nie posiadam chydrauliki.
    Czyli w dobr± strone uderzy³em.... Super ze siê uda³o wam to otworzyæ pozdro.
    God, be the care ME ...

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar Saillupus
    Do³±czy³
    Dec 2007
    BMW
    e65 760i 2003r , X5 4.6iS 2002r
    Sk±d
    Szczecin
    Blog
    6
    a wracaj±c do tego sposobu jak aku padnie to jak dok³adnie to robiæ bo ja ci±gle nie mogê sobie poradziæ z elektryk± - co¶ mi wy³adowuje aku jak auto stoi oko³o dwóch tygodni ma³o ruszane
    i taki patent by sie przyda³, bo w koñcu hydraulika mi padnie jak bêde ciagn± na chama :D
    by³o e38 730d 1999r, e38 750i 2000r, e53 4.4i 2001r, e46 330Ci 2001r

Vip Vip
    Do³±czy³
    Jun 2007
    BMW
    750iL840Ci730LiK53
    Sk±d
    Bielsk Podlaski
    Cytat Zamieszczone przez point6
    Do NEUF: moja beema musia³a byæ bita albo co¶ bo klapa jest od innej (a na pewno zamek w niej) po prostu inny kluczyk inny zamek - kluczyka nie w³o¿e niestety. Spróbuje jutro i¶æ i tak jak napisa³ kolega wy¿ej potraktowaæ pewne miejsce si³±
    w mojej tez niepasowal kluczyk, wkoncu pryskalem tam wd40 z 2 dni po pare razy i zamek juz sie odblokowal, chyba pare dobrych lat nikt tam nic niewkladal ;)

Vip Vip Awatar coboss
    Do³±czy³
    Feb 2009
    BMW
    E38 730d
    Sk±d
    Cytat Zamieszczone przez Saillupus
    a wracaj±c do tego sposobu jak aku padnie to jak dok³adnie to robiæ bo ja ci±gle nie mogê sobie poradziæ z elektryk± - co¶ mi wy³adowuje aku jak auto stoi oko³o dwóch tygodni ma³o ruszane
    i taki patent by sie przyda³, bo w koñcu hydraulika mi padnie jak bêde ciagn± na chama :D
    A jaki masz aku ja mia³em to samo i siê okaza³o ¿e mam jaki¶ shit ogólnie aku oryginalne s± akumulatorami ¿elowymi wiêc jak masz zwyk³y i benzynke to musi byæ mega mocny. U mnie Diesel, webasto, navi, tv itd. od razu kupi³em ¿elówkê i jest elegancko

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •