Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Problem z bagażnikiem nie można go otworzyć

Początkujący Użytkownik
    BMW
    730iA e38
    Do: krzywy191 psikałem do tego zamka pare naście razy i nic bo też miałem taką nadzieje że to wina leży po stronie nieruszanego zamka ale niestety jest to inny zamek definitywnie. Pozdrawiam wszystkich kochających BMW
    zakaz reklamy bez poprzedniego kontaktu z adminem ...

Zaawansowany Użytkownik
    BMW
    e38 750i
    ja teraz mam podobny problem dziś zapomniałem zamknąć bagaznika pod przejechaniu paru km sie o tym zorientowałem a teraz jest tak ze klapa jest tak jakby otwarta czyt. ma luz ale ani jej zamknąć ani otworzyć przy naciskaniu przycisku 0 reakcji , klapa zmieniana i zamek jest inny więc awaryjne odpada, z tym czujnikiem próbowałem siadłem na nią i naciskałem przycisk ale nic, jakieś pomysły ?

Zaawansowany Użytkownik Awatar warszawa_24
    BMW
    E32 M60B30
    Panowie, odkopię temat, gdyż żaden z istniejących tematów nie pasuje pod moją awarię.

Mam awarię zamka bagażnika.
    Zamek u mnie ten nigdy nie działał, to znaczy nie można było obrócić kluczem, ale po wciśnięciu go otwierał bagażnik elektrycznie.
    Dałem do ślusarza, działa bo mogę całe auto zamknąć i otworzyć, ale dalej w wyniku rozładowania akumulatora nie jestem w stanie dostać się do bagażnika. Zamek ten nie chce ciągnąć cięgna, które idzie do zamka, widać to na filmiku, który zrobiłem. Gdy ręcznie pociągnę za te cięgno to w tedy zamek się otworzy.
    Proszę o pomoc

https://www.youtube.com/watch?v=vUp3hTUnPBw

EDIT - znalazłem filmik, rano zobaczę, czy działa
    https://www.youtube.com/watch?v=GXVcFMCTt1A
    Ostatnio edytowane przez warszawa_24 ; 21-11-2016 o 03:45

Uprawnienia umieszczania postów