Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: E32 w Legendach Motoryzacji TVN Turbo

Vip Vip Awatar Ronin
    BMW
    E38 730d E61 525d
    Cytat Zamieszczone przez janus Zobacz posta
    qba tak z ciekawości jak oni trafili akurat na twoje auto, masz jakiegoś znajomego w TVN?
    A ja myślę, że Qba jest na tyle znany w środowisku, pojawia się na różnych spotkaniach i siłą rzeczy, pocztą pantoflową twórcy programu dowiedzieli się o takim rodzynku :)

Ja natomiast info o programie dostałem od kumpla już wczoraj. Zabawne jest to, że dzień przed emisją opowiadałem mu o aucie Qby i pokazałem artykuł w Motorze. I proszę, następnego dnia, oglądając TV poznał auto bez problemu i był pod ogromnym wrażeniem.

Zaawansowany Użytkownik Awatar dzwonek
    BMW
    F01 730d ex E86 Z4 coupe,F11 525d, E65 740i, E38 750il, E38 735i
    Auto Qby piekne, a z jaguarem to troche lipa, auto niezarejestrowane ani w Polsce ani w Holandii(tablice rej. podrabiane, oryginalne holenderskie maja inna czcionke), przeglad niewazny od maja 2015. Wstyd panowie z tvn-u, oj wstyd.
    Ostatnio edytowane przez dzwonek ; 07-03-2016 o 21:39

Vip Vip Awatar epul
    BMW
    e32 740i 93'
    Blog
    14
    timer nastawiony na 00:10, jutro się zobaczy po robocie

Jak German to Anna.

Zaawansowany Użytkownik Awatar janus
    BMW
    728 2000r + LPG
    Cytat Zamieszczone przez dzwonek Zobacz posta
    Auto Qby piekne, a z jaguarem to troche lipa, auto niezarejestrowane ani w Polsce ani w Holandii(tablice rej. podrabiane, oryginalne holenderskie maja inna czcionke), przeglad niewazny od maja 2015. Wstyd panowie z tvn-u, oj wstyd.
    Nie oglądałem programu więc nie wiem gdzie jeździli ale jeśli po drodze publicznej to skoro TVN jest takim strażnikiem prawa powinni sami złożyć na siebie zawiadomienie odnośnie poruszania się pojazdu niedopuszczonego do ruchu ;)

Vip Vip Awatar Dzuda
    BMW
    E32 735i , G11 750i ; MB 560 SEC 88'
    Cytat Zamieszczone przez epul Zobacz posta
    timer nastawiony na 00:10, jutro się zobaczy po robocie
    Nagraj odcinek i rzuć na YT

Zaawansowany Użytkownik Awatar qba
    BMW
    E32 750iL, E46 330Ci
    Program jest robiony przez firmę zewnętrzną a nie przez TVN i nikt tego nie weryfikuje.

Zapewniam, że równie szybko jak program pojawi się na YT, zostanie z niego usunięty przez specjalny dział który zajmuje się usuwaniem nieautoryzowancyh materiałów z sieci. Z czasem będzie na player.pl i to jest szansa dla tych, którzy nie widzieli.

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    A dzwoniłeś do Dziadka, żeby oglądał swoją dawną V12? :)
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

yazg.o.t. Vip Awatar yaz
    BMW
    e243164gt
    Blog
    14
    Cytat Zamieszczone przez dzwonek Zobacz posta
    ...przeglad niewazny od maja 2015...
    Nikt nie powiedział, że materiał z Jagiem kręcony był tydzień temu. Z pewnością kręcili go w sezonie wiosenno-letnim, tylko nie wiadomo którego roku.
    Nie pamiętam dokładnie z programu, ale chyba nie ma ujęcia, na którym są wszystkie trzy auta razem.
    Co za tym idzie, może część z Mercem i Jaguarem kręcili w 2015, przed upłynięciem terminu ważności ubezpieczenia?
    Nie zmienia to jednak faktu, co do legalności tablic, chociaż pamiętam czasy kiedy rejestracje holenderskie wypisywało się flamastrem na kawałku pasującego do ramek kartonu. Tylko to były tablice wyjazdowe.
    Co do samego Jaguara, to jego holenderską historię można przejrzeć TUTAJ.

Zaawansowany Użytkownik Awatar qba
    BMW
    E32 750iL, E46 330Ci
    Cytat Zamieszczone przez yaz Zobacz posta
    Nie pamiętam dokładnie z programu, ale chyba nie ma ujęcia, na którym są wszystkie trzy auta razem.
    Masz rację, nie ma takiej sytuacji. W dniu kiedy nagrywano moją 7er w Podkowie Leśnej, na zdjęciach był też obecny Citroen CX nagrywany tego dnia do innego odcinka.

Zaawansowany Użytkownik Awatar IceMan11
    BMW
    E39 528iA 1999
    Hah. Moja żona włączyła na TVN Turbo, patrzę a tam E32 zielone z naklejką PL na tylnej szybie i krzyczę do niej podekscytowany (ona 30cm ode mnie) "to jest siódemka z forum 7er!" powtarzając to spokojnie z dobre 2 razy... Matko jedyna. W pracy nie mam fanów BMW, ale każdy widział twoją E32, bo takie coś wyhaczyć to... Gratuluje. Żeby było mało. Program widziałem w niedziele, ale od momentu jak pojawiłeś się na ekranie i w pon czekałem do godz. 00:15 na powtórkę, aby zobaczyć od początku... Również żonka mnie poinformowała o powtórce - wie, że mam bzika na punkcie serii Se7en. Pozdrawiam i kurde zazdroszczę!