Cytat Zamieszczone przez ADASIO Zobacz posta
Kwestia jest inna przy F01 :)

Otóż, co z tego że kupimy auto za 150 tys zł kiedy jego serwis w przeciągu roku po zakupie może pochłonąć myślę że 50% ceny (silnik, czy w ON wtryski,turbiny itd)
Oczywiście że zakup auta za 150 tys zł może gwarantować większą pewność że to nie stanie się ale nie zagwarantuje tego 100%
Adasio , Adasio , Adasio...no jak czytam Twoje czarne scenariusze to boje sie na rower wsiąść aby mi łańcuch się nie zerwał i na koszty sie nie narażać. Na piechote zostanie Nam chodzić...chociaż i tutaj buty się zużyją.

Skąd Ty bierzesz te kwoty.?
ja kupuje auto i nie myślę że zaraz się zepsuje. Myślę że jest mega zajebiste i super się jeździ. A jak się zepsuje to od razu 50% wartości? Szkoda gadać. Co mam Ci pisać że Radek włożył może z 8 tysi w naprawy przez 2,5roku o to tylko dlatego że w nocy psa trafił i mu radar poszedł? A z mechaniki to klamka CA i tyle.. że następnych dwóch z Wrocka przez 1 rok wylatali 80 Tysięcy i też nic.
Weź już się uspokój z tymi kosztami.

Co do tej z linku....
Kolorystyka mega, wypas mega i cena za rocznik i przebieg mega. Myślę że rok młodsza i trochę około 160t przebiegu w tej cenie by była warta. Nie zwróciłem uwagi czy do opłat...

Felgi...
No właśnie jestem na etapie myślenia nad zestawem na lato i mam potężny ból głowy :)
20" jeżdziłem po Wrocku i to chyba optymalny rozmiar. 19" optycznie za małę , 21" jednak na Wrocław za duże i jednak w 7er oczekiwałbym miekkiej jazdy. Mimo ustawienia na Comfort pewnie przy 21" trochę by było a twardo.
Będę myślał :)